Toiduuudised

Tomat võib soodustada podagrat (9)

LISA KOMMENTAAR

Kui mitte podagrat.....30. august 2015, 15:09
...... , siis midagi paha soodustab tomat kindlasti. Tervet seda toiduainete halbade omaduste otsimist tuleks panna kategooriasse : " Elu on raske haigus, mis lõppeb paratamatu surmaga ".
vähe mõtlesin29. august 2015, 23:53
meedias käib ammu kampaania tervisliku toidu ja arstimite vastu ilmselt seotud kuidagi nwo ga neegrile ikka tohib tomatit anda kus kusi ja loomaliha
Nüüd29. august 2015, 15:16
siis targem tuhnisin vähe googlis ja selgus et tomat on küll süütu,samuti mereannid.Tegelikult on Vahemere rahvad tunduvalt tervemad ja podagrat põeb seal megaväike hulk inimesi,kusjuures tomateid ja mereande süüakse neis maades ikka väga SUURTES KOGUSTES olen isegi oma igasugustest liigehaigustest seal vabanenud elades talve ja hilis sügise ning varakevade külmade aegu Vahemere maades .Eestis olen poole aastast ja selle ajaga tulevad kõik hädad tagasi.Tomat ei ole kindlasti süüdi,süüdi on kasvutingimused ja kindlasti ka väetised .
Hetk29. august 2015, 13:01
Küüditatutena Venemaal saime tomatite istanduste hävitamise pealnägijaks, väidetavalt tomat pidi soodustama vähi teket. Arvan, et see oli siiski oletus nagu ka praegu podagra puhul.
Sööma peab kõiki toiduaineid mõõdukalt, organism vajab erinevaid aineid. Tervist kõigile.
Malle29. august 2015, 12:59
Ega ei tasu kõikke uska mida kirjutatakse või räägitakse mulle ka arst ütles 50 aastat tagasi,et mu põhi toit peaks olema piimasupp ei midagi preaetud ega vürtsikat lõpetasin arstide juures käimise ja söön kõikke mis süda ihaldab eriti vürtsikaid toitte ja pole mul viga midagi ja egas me keegi tervena sure haiguseid jagub niigi meil ju kõigil toitu nii hästi kuis soovid.
No 29. august 2015, 11:27
see on küll uudis,mis on väga kahtlase väärtusega.Lugege tomatist googlist ja tervise ABC ja pilt muutub teiseks
onion29. august 2015, 10:58
Muidugi, punane liha süüdi ja tomat kah punane...
viga on ikkagi toidus29. august 2015, 10:12
Vanasti oli podagra rohkem meeste haigus, nüüd aga murrab ka naisi. Endalgi tihti suur varvas põletikus. Ei söö mereande, ei joo alkoholi, punast liha pole ka saanud, ju siis on põhjus tomatis(irw)!
podagra29. august 2015, 11:23
Asi on naljast kaugel. Minul on diagnoositud krooniline podagra ja seda keskmisest 30 aastat varem, minul siis pärilik, geenidefekt, mitte elu jooksul ise põhjustades. Noore inimesena on päris nukker elada kui pead kõik aeg jälgima mida sa sööd. Suvine grill ilma lihata, saun ilma õlleta, jõulud ilma süldi ja ahjupraeta, enamus häid suppe samuti keelatud, kukeseened halvad, suitsetatud lihast/kalast võib ka ainult unistada, jne.