Foto: PantherMedia / Scanpix
Toidutare 25. september 2022 16:34
Kallid lugejad! Kuna käes on hoidistamise aeg, on püsilugejad palunud meilt armastatud telenäo Kristjan Jõekalda aastaid tagasi ajakirjas Naised avaldatud tomatihoidise retsepti. Kuna küünalt on patt vaka all hoida, otsustasime seda jagada laiema hulga lugejatega! 

  •  30 karpi  (250 gr karp) kirsstomateid

  • 26 pooleliitrist purki

  • 6 l vett

  • 18 spl soola

  • 18 spl suhkrut

  • 24 loorberilehte

  • 96 vürtspipratera

  • 44 nelgitera

  • 2 kaneelikoort

  • 40 spl äädikat (9%)

  • 5 keskmist sibulat

  • 4 pakki želatiini

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99