Foto: PantherMedia / Scanpix
Toidutare 25. september 2022 16:34
Kallid lugejad! Kuna käes on hoidistamise aeg, on püsilugejad palunud meilt armastatud telenäo Kristjan Jõekalda aastaid tagasi ajakirjas Naised avaldatud tomatihoidise retsepti. Kuna küünalt on patt vaka all hoida, otsustasime seda jagada laiema hulga lugejatega! 

  •  30 karpi  (250 gr karp) kirsstomateid

  • 26 pooleliitrist purki

  • 6 l vett

  • 18 spl soola

  • 18 spl suhkrut

  • 24 loorberilehte

  • 96 vürtspipratera

  • 44 nelgitera

  • 2 kaneelikoort

  • 40 spl äädikat (9%)

  • 5 keskmist sibulat

  • 4 pakki želatiini

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon