Toiduuudised

Tikrid tagasi toidulauale (1)

Kersti Eero, 25. juuli 2015, 08:00
Foto: Kersti Eero
Kuigi tikrite mineraal- ja kiudainete sisaldus teeb neist lausa arvestatava ravimtaime, on marjad eestlase toidulaual alahinnatud. Seepärast jagab kohviku Spargel peakokk Roman Kljutšivski ideid, mida tikritest teha.

"Kui ma oma tuttavate juures käin, kellel on aed olemas, siis karusmarjapõõsast seal tavaliselt ei ole," tõdeb kohvikute Spargel ja Rabarber üks eestvedajaid Roman Kljutšivski.

Edasi lugemiseks vajuta:

Samal teemal

3. august 2019, 00:01
Karusmarjad: kuidas tikreid talveks talletada?
12. august 2017, 00:01
Tikrid: purki punased, kõhtu ja koogi sisse kollased marjad
25. august 2015, 17:11
Mitmeid ande mustalt sõstralt
26. juuli 2008, 00:00
Tikrisalat grillitud pardi ja juustuga tikrikastmes (neljale)