Foto: PantherMedia / Scanpix
Toiduuudised
14. juuli 2015, 15:05

VALMISTA ISE: salendav imejook viib pihalt nelja päevaga kümme sentimeetrit! (44)

Soovid pihalt mõned üleliigsed sentimeetrid kaotada? See on imelihtne, kui valmistad kodus imejoogi, mis aitab kaalu langetada ning mõjub hästi seedesüsteemile tervikuna.

Jook, mille retsepti leiad altpoolt, kannab nime Sassy vesi. Kalorivaese, ainevahetust kiirendava, kehast vedelikku väljutava, samal ajal ka seedetrakti rahustava ja pihalt liigseid sentimeetreid viiva joogi mõtles välja toitumisspetsialist Cynhia Sass, kirjutab portaal Healthy Life Tricks. Cynthia väidab nimelt, et selle joogi joomine aitab piha ümbermõõdust kaotada vaid nelja päevaga isegi kuni 10 sentimeetrit.

Sassy vee joomine tugineb teooriale, et inimese keha vajab normaalseks funktsioneerimiseks vähemalt kaheksa klaasi vett. Mõistagi sõltub täpne veevajadus konkreetsest inimesest ja sellest, kui palju ta end füüsiliselt liigutab.

Sassy vee tarbimisega alustades on võtmeroll esimesel neljal päeval, siis tuleks juua ära kogu päevaks ettenähtud vesi. Selle kõrvale on soovitatav lisaks tarbida veerohkeid puu- ja köögivilju. Et sentimeetrid tõesti pihalt kaoksid, on oluline ka need neli päeva vältida maiustusi ja suupisteid, rasva ja kaloririkkaid toite, süüa kolm kuni viis korda päevas ja veidi ka trenni teha. Muid erilisi toitumispiiranguid ei ole.

Kuidas Sassy vett teha?
Selleks vajad sa 8 tassi vett (kokku umbes paar liitrit), 1 tl riivitud ingverit, 1 keskmist kurki (koori see ja viiluta õhukeselt), 1 õhukesteks viiludeks viilutatud sidrunit, 12 värsket piparmündilehte.

Alusta vee tegemist juba eelmisel õhtul. Selleks vala vesi suurde kannu, pane kõik koostisosad selle sisse ja jäta külmkappi ööks seisma. Hommikul kurna vesi ja see ongi joomiseks valmis.

Järgmisel päeval joo kannutäis vett päeva jooksul ära.

Pea meeles, et tulemuste saavutamiseks on väga oluline juua seda jooki vähemalt neli päeva järjest, vältides seejuures teiste vedelike tarbimist.