Piret Parik 4. juuli 2015 08:00
Kama on rikkalikult kiudaineid, taimseid valke ja vitamiine sisaldav toiduaine, mis on eestlaste toidulaual olnud juba üle 100 aasta. Viimasel ajal on traditsioonilise kamajahu kõrvale lisandunud aga ka rukki- ning kaerakama.

Kama on rikkalikult kiudaineid, taimseid valke ja vitamiine sisaldav toiduaine, mis on eestlaste toidulaual olnud juba üle 100 aasta. Viimasel ajal on traditsioonilise kamajahu kõrvale lisandunud aga ka rukki- ning kaerakama.

Need on mõeldud eelkõige neile, kes ei talu nisutooteid või kes soovivad võimalikult vähe nisujahu tarbida.

Poodidest leiab viit sorti kama

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99