Toiduuudised

Vorstituru veteranid maitsevad tänaseni hästi 

Kersti Eero, 13. juuni 2015, 07:00
Valikut, mida grillile panna, on kauplustes rohkem, kui suve jooksul proovida jaksab. Foto: Marianne Loorents (Arhiiv)
Kes vorsti- või šašlõkiriiuli ees otsustada ei suuda, mida sel nädalavahetusel vardasse torgata, võiks proovida Eesti Grilliliidu pimetestil 71 toote hulgast parimateks tunnistatud lihasid ja ribisid.

"Vastse-Kuuste lambasooles grillvorstidel on väga klassikaline maitse ning see on olnud läbi aegade Eesti kõige tugevama müügiga toorvorst," iseloomustab Eesti Grilliliidu toiduekspert Enn Tobreluts üht grilliliidu žürii lemmikut – pimetestil 2015. aasta parimaks tunnistatud toorvorsti. Ühtlasi said neist vorstikestest Eesti toorvorstid alguse. "Võrreldes seasooles vorstikesega on klassikalisel lambasooles toorvorstil alati hõrk maitse. Seda on kiirem küpsetada ning käepärasem lõigata," annab Tobreluts kasulikke vihjeid vorstiriiuli ees seisjale.

Edasi lugemiseks vajuta: