Noooo on ikka saabas ja demagoog see Sapožnin. . Eestis ei müüda ju lihtsat viilutamata pätsis põrandaleiba. Rääkida, et "...uutes formaatides pagaritooteid" eelistatakse on demagoogia. Neid "...uutes formaatides pagaritooteid" surutakse peale. . Vastik lugeda sellist jama.
..ei toodeta leiba,mis ei pudene ja lõigates kõik kohad leivapuru täis.Sama on ka viilutatud leibadega, Miks leib mureneb-vähe rasvainet. Minu teada tänapäeval ei kontrollita enam leiva,saia jt.teraviljatoodete kalorsust,samuti ei kontrollita salatite jm.toitainete kalorsust.Eks leiva hind määrab,mida osta.Leiva,saia ja sepikulased on ikka väga kallid kahjuks.
Müügil ei ole peale "näritud"..4. juuni 2015, 10:08
...leiva midagi. Hinnale otsa "keevitamise" nimel on müügilt täiesti kadunud terved leivapätsid. Tõsi, mõningad väiksemad küpsetajad ikka panevad müügile terveid viilutamata- sonkimata leivapätse. Need saavad alati kõige enne otsa st. terved pätsid on populaarsed. Jäetagu ikka leivasööja enda otsustada kas ta tahab leiba lõigata risti või piku pätsi. Hinnale otsa paneku nimel on kõik pätsid nn. "viilutatud". Varemal ajal võis viilutatud leib olla müügil siis, kui oli müügil sama nimetusega terve leib. Sellistele leiva närijatele-mõnitajatele tuleb kuulutada boikott.
Leiba ju eestis enam ei toodeta. On mingid leivalaadsed tooted, mis on täis topitud nisujahu, imalaid maitseaineid ja jumal teab mida veel. Ikka selleks, et saaks mitte millegi eest kõrgemat hinda küsida.
Leib ajab kõhu gaase täis. Kes soovivad kõhtu trimmis hoida, need ei söö leiba. Ei söö ka need kes soovivad lihtsalt tervislikult toituda sest leib ei sisalda suurt midagi kasulikku. Pealegi enamus poes müüdavatest leibadest on leivalaadsed tooted, mitte leivad. Ja õiged leivad mis pärmivabad jne maksavad 2-3 € pihku ära mahtuv päts!
ma ei saa aru, millest Fazeri müügidirektor räägib. traditsiooniline Eesti leib ongi alati olnud ilma e-aineteta ja juuretisega tehtud päts. Fazeri toodangust ma midagi sellist leidnud ei ole. mina olen leivasööja, kummist saia ei osta. kummisaia ei ole võimalik isegi munaga pannil praadida, muutub tallanahaks.
Tegelikult ei ole see päris nõnda.Meie peres ei ostetagi nt.viilutatud leiba,vaid just nimelt suure rukkisisaldusega rukkileiba,mida Viljandis müüakse vähemalt kolmes kohas.see kogu elu nn.kaasajastumine läheb minust küll mööda koos oma eksperimentaalsete küpsetistega.Eelistan sellist toitu,mis oli juba vanaemade ajal!
Nagu tänapäevane kunst ja poliitika, on ka leivategu üks veiderdamine. Ju siis on innovatsiooni- ideed otsas? Uue sortimendi müügilepaiskamise põhieesmärk on küsida järjest kõrgemat hinda! Vanasti oli kallim rohkema töötlusega peenleiva jahu, nüüd millegipärast täistera? "Musta leiva" „lisaväärtuseks“ on aga suurem suhrusisaldus ja ülekõrvetamine.
Müügil on väga vähe õiget leiba, mis oleks NISUTA, SUHKRUTA, PÄRMITA. Isegi juuretisega leibu on vähe. Hapendamine annab rukkile tõelise jõu. Sepikuga o ka segased lood, sest vanasti tehti see madalasordilisest (tervislikust) nisujahust. Praego toote kirjeldustest seda välja ei loe, sest tumedam värvus saavutatakse hoopis karamelli või rukkijahu lisamisega. See ei ole pagaritoode, is võiks sepiku nime kanda.
Q: et kindlat kasvutrendi näitavad leivatooted, mis on tehtud täisterajahust, on e-ainete vabad, madala soola- ja suhkrusisaldusega, rohkete kiudainetega ning valmistatud naturaalse juuretisega Välisfirma esindajal on see teadmata, et traditsioonilised leivatooted peavadki sellised olema. Neid kummist kliisaiu võib ta ise järada.
Minu lemmik oli Leiburi Toolse leib ja see suurem 750 g sest 500g leib on nii väike,et sinna ei mahu vorstiviilgi peale. Olen proovinud ka teisi leibu aga ei maitse need mulle. Kui leiba ei tehta eks siis tuleb saia süüa.
KOMMENTAARID (28)