Toiduuudised

Rämpstoit tapab rasvumisvastased soolebakterid (8)

LISA KOMMENTAAR

vbjk19. mai 2015, 11:41
rämpstoit on võiku või muu kiirtoit rohkelt rämpsu tekitavas pakendis. Toiteväärtuse mõttes on probleem ületöötlemises, eriti kui mikrokas liha soojendatakse.
annaarsti17. mai 2015, 19:53
See oli veel kindlasti doktoritöö, mis tehti tehti töörühma juhi pojaga ühe nädalaga ja Mac Donaldsi toitumise põhjal. Et tähendab, kõik burgerid on rämpstoit ja sarnane Mac´is pakutavale või ühesõnaga täiesti arusaamatu artikkel. ma saan aru, et mingi punt inimesi, kes olid üle keskmise elatustaseme, saatsid ühe oma kamraadi poja nädalaks Mac´i sööma. Seejärel sai ta südamekahjustusi, jäi suhkruhaigeks ja nädal hiljem suri vähki?
ranno16. mai 2015, 19:04
rämpstoitu ei ole olemas.ükski toit ei ole rämps
Jätkuks eelmistele:16. mai 2015, 11:57
See ju britt! Burksid aga ameerika toit. Alles hiljuti oligi lehes artikkel, et burksid on tegelikult kõva toiteväärtusega. Ja nimelt briti kallutatud artikkel järjest burksi söömisest. Ei söö ka ameeriklased ainult burksi. Sõnadega võib vägagi artikli suunda ja inimeste mõtteid muuta. Kas selle artikli ohvriks läks taimetoitlane Triin.
16. mai 2015, 22:23
Seleta täpsemalt, mille poolest erineb burks vanaema pakutud kotleti- või vorstivõileivast?
Elementaarne!16. mai 2015, 10:50
Ei olegi, aga ainult võileibadest, hamburgeritest ja nö kuivtoidust tarbimine pole tervislik. Jääb ühekülgseks. Vahelduseks supid ja muud vedelamat ka. Seedimine on siis korras ja kehakaal pole ohus. See on minu arvamus ja kogemus !
Lähen sööngi ühe võileiva... , mitte poest ostetud mitmekihilist" saialeiba"! Eestlane sööb ikka musta leiba/rukkileiba/hapuleiba jne . Heal leival palju nimesid!
kirjatsurale16. mai 2015, 09:50
tee palun mulle selgeks,miks on hamburger(hesburger)rohkem rämpstoit,kui kilu-,vorsti-,juustuleib?!Eluaeg on söödud võileibu,siis ei teatudki mingist rämpstoidust....Kas jälle mingi moesõna kuskilt üles otsitud ja nüüd aina käiatakse seda....
Et Mac-il16. mai 2015, 11:59
hästi läheb, ongi vaja sellist nime "rämpstoit". Millega siis veel konkurendile kaikaid kodarasse loopida? Kadedus, mis muud.