Igal rahval on omad söögikombed aga ühte ma siiski ütlen. Nimelt, poolteist nädalat Euroreisil Prantsusmaal olles ei puudunud palju, et oleksin musta leiba unes näinud. No ei saa nii elada, et üldse musta leiba ei saa. Huvitav, et prantslastele pole see probleemiks. Söövad oma kroissante moosiga ja on sellega rahul.
Itaallased tõesti kasvavad suhkru ja süsivesikute peal üles. Küpsiseid antakse hommikusöögiks isegi väikestele lastele. Kui seda pastamaaniat veel võib kuidagi mõista, siis see hommikune küpsisesöömine on küll ikka väga mööda
pärast tööpäeva. Lõuna ajal on jah keskeltläbi mingi Polarbrød majoneesilaadse kastmega; hommikunärimine käib mu mulje järgi vastavalt moele, nt mingi viis aastat tagasi söödi palju müsliga jogurtit jms.
pole neid küll söömas näinud, ei tule praegu selle leiva nimi meelde mida nad põhiliselt söövad, aga mingit majoneesi taolist asja nad sinna küll ei pane. Põhiline on ikkagi juust ja moos juustu peale. Eks vahel jah ajavad ka salaamit leivaga näost sisse.
Itaallased söövad ainult magusat hommikusöögiks nagu küpsiseid,mida kastavad piima või kohvi sisse ja erinevaid tüüpe "merenda" tähendab saiakesi, mis ei ole värsked tooted vaid imelikud vabrikutooted. Itaallased ei tea,mis on õige hommikusöök. Neil ei ole traditsiooni.Nende hommikusöök koosneb ainult süsivesikutest, suhkrust,mis ei anna päevaks vajalikku energiat.
KOMMENTAARID (14)