Toiduuudised

Eesti parim toiduaine 2015 on Valio Gefilus cappuccino-keefir

Toimetas Geidi Raud, 29. aprill 2015, 14:18

6 KOMMENTAARI

j
30. aprill 2015, 11:22
Jube-jube, mis tehakse tavaliste toitudega, et saaks aga konkursile ja saaks aga litutada eesotsas selle Potissepaga. No nüüd leiutati funktsionaalne moos! Sööd 100 g moosi ja saad sellest 30 protsenti päevasest kiudauinevajadusest! Ja Potissepp kiidab aina takka, samas ei luba seda nn toodet nimetada tervislikuks, vaid funktsionaalseks?! Ja see imemaistega keefir! Miks ei tohi kefir maitsta nagu keefir? Kui keeginsoovib seda maitsestada, siis on olemas kamajahu, mahlad-marjad, jne. Üks tl omatehtud mittefunktsionaalset sõstratoormoosi - kas see tapab mu ära või?
m
mann/ 16. mai 2015, 10:06
Mina ostan tavalist keefiri ja jogurtit ja maitsestan neid ise ja söön omatehtud moosi omakasvatatud marjadest ja olen üldse tubli. See aga ei taksita mul joomast capuccino keefiri ja söömast funktsionaalset moosi, kui parasjagu tuju tuleb. Ja capuccino keefir on minu hetke lemmik, väga omalaadne idee panna kokku kohv ja keefir.
m
30. aprill 2015, 08:39
Mille poolest ta hea on? Äärmisel juhul on ta maitsev ja isutekitav, kuid maitsekeefirid ja -jogurtid lihtsalt ei saa head olla.
r
Rainer/ 29. aprill 2015, 19:55
Väga hea toode, kuid mustika keefir on veel maitsvam!
h
hanno/ 29. aprill 2015, 15:52
humistav palju nad selle eest maksid?
s
selle tellitud reklaami / 29. aprill 2015, 21:35
eest tuli nii mõndagi maksta.