Toiduuudised

India maitsed vallutavad Eestit (1)

Õhtuleht.ee, 11. aprill 2015 08:00
Uusi indiapäraseid maitseid pakuvad nii Santa Maria kui ka Maks & Moorits oma uute suvetoodetega. Samuti avab Bollywood sügisel valmivas Viimsi keskuses uue restorani.

Santa Maria India sarja on lisandunud tandoori ahjus küpsetatud lameleivad ehk naanid. Nii klassikaline kui ka koriandri ja küüslauguga naan on eelküpsetatud. Enne söömist tuleb neid vaid veega kasta või määrida sulatatud võiga ja panna mõneks minutiks (mikro)ahju või torgata rösterisse. Kastemetegi valik on täienenud kahe indiapärase maitsega. Kergelt vürtsikas Tikka Masala sobib kana­lihaga. Lambalihaga aga passib hästi Korma kaste, kus on tunda kookost ja koriandrit.

Need, kes aga ise liha maitsestada ei taha, leiavad Maksi & Mooritsa uuest Maitsete Maailma sarjast nii tikka masala maitsestusega šašlõki kui ka toorvorstikesed. Neile, kes aga puhast tailiha tahavad, pakutakse indiapärase maitsega looduslikult rohelist grill-liha sea välisfileest.

Maitsemeeled juhatab Indiasse ka Rannarootsi kergelt vürtsika aasiapärase mekiga eelküpsetatud Grillribi.

Sügisel, kui grillimisest isu täis, avab restoran Bollywood aga Viimsi keskuses uue toidukoha.