Toiduuudised

Dukan viis kilod - kas see dieet aitab? (12)

LISA KOMMENTAAR

loomulikult3. mai 2015, 20:47
kui ülekaalu on kümnetes kilodes,siis tulebki palju maha kui natuke vaadata mida suhu pistad.Kui,aga vaja alla võtta 3-5kg siis ei tule see maha nii kergesti
mari2. mai 2015, 00:48
Mulle tundub et ta pingutas üle. Näitks see avafaas piisab kolmest päevast. Dukani raamatus on seda väga lahkelt kirjeldatud ja pole see nii hull midagi. Aga tõhus on. Ma olen 2 poole kuuga kaotanud 10 kg ja tõesti üsna lihtsalt
ann3. aprill 2015, 10:34
Mina sain korralikus paastulaagris alla 12 kilo, sellest 2 tuli kohe tagsi, aga 10 pidasin vastu mitu aastat, peaks jälle minema, aga raha pole. Paastulaagris peab käituma vastavalt seal antud õpetusel, siis on tulu. Ka protseduure tuleb võtta rohkem kui hinna sees algul on, ikka täiega kõike,.
huvi1. aprill 2015, 11:41
Tahtsin veenduda kas valgudieet mõjub. Ma väga hea katsetaja just ei olnud, ikka amps šoksi ka, kui isud tulid, suhkruga jogurtit, vahel magusat rasvavaba kohupiima ka, vahel veiniklaas või saunaõlu, sünnipäevadel šampust, aga nüüd tean,et raske seda dieetikest pidada küll ei ole, kanaliha mõjubki tervisele paremini kui siga või part, nüüd võin öelda,et võtsin kuuga maha 5 kilo ja see on hea tulemus, sõin millal tahtsin ja palju tahtsin, kõht kogu aeg täis, näonahk on nüüd nii ilus ja sile, ainult porgandit võin süüa ülepäeviti ja ühel söögikorral, see oli kõige raskem, olen suur porgandifänn, aga redised, tomatid, kurgid ülepäeviti-super! Rannahooaeg tulekul, valgudieet toimib ja see haiguserisk on ainult mõttemaailmas kinni, ei jää ikka keegi ühe/kahe kuuga haigeks kui rasvavaeselt toitub! Lihtsalt üleliigsest kahjulikust rasvast saab lahti. Kõndimine ja vee joomine aitab.
taaaa31. märts 2015, 22:51
oijah, selline valgurohke dieet ei ole ju tervislik. jah kaal langeb jne aga pikema aja jooksul paneb selline toitumine tervisele hoobi, vere näitajad muutuvad halvaks nt pikema aja jooksul, ega paari kuuga ei mõju jah ehk tervisele. ammu teada see, aga leidub ikka lolle katsetajaid.
uskumatule31. märts 2015, 19:58
pole ka ime, vesi ju samuti kaalub
to taa taa taa31. märts 2015, 19:57
Loe artikli veelkord, kui midagi jäi arusaamatuks
taa taa taa31. märts 2015, 16:51
see on ju seesama vana hea valgudieet, vbla veits kohendatud ja jälle uus nimi pandud. tervislikku ei ole siin midagi. kokk ei peaks nii lolli juttu ajama ning peaks omama oskusi maitsvalt ja tervislikult toituda.
uskumatu31. märts 2015, 08:47
Et ühe kuuga nii palju kaalu laheb! Olin paastulaagris palja vee peal ja siis ka laks 7 päevaga ainult5 kg. Kaalu nr ikka kolmekohaline.
Võti..31. märts 2015, 01:35
.. on tasakaalustatud eluviis. Kui süüa mitmwkülgswlt ja õigesti, ei pea piinavaid dieete pidama. Elustiilist on lihtsam kinni pidada kui dieedist ja tulemused on püsivad. http://midauskuda.ee/portfolio/taisvaartuslik-elu/ Ja ärge unustage liikumist, värsket õhku ja päikesevalgust. Tänapäeva inimesele meeldivad keerulised lahendused ja lihtsaid triviaalseid tõdesid peab teinekord eraldi avastama. 😊
mina ka30. märts 2015, 21:53
...pean praegu Dukani dieeti ja juba üle 4 kilo on läinud! Ja väga lihtsalt, mingeid magusaisusid ei tekkinud, sest ma enne ka ei lisanud mittekuhugi suhkrut. Hingeõhk on hea, kuigi suhkruvabad nätsud ostsin igaks juhuks! See on imelihtne ja toimiv dieet, sõõn kala, loomaliha, 0,5%-st kohupiima, 0%-ga jogurtit palju tahan, kõnnin ja vett joon 1,5 liitrit- nii lihtne see ongi, kaerakliidest teen pudru, rasvata piima sisse, petti joon 0,5%-list, kõht koguaeg täis ja kaal langeb, ei mingeid peavalusid! Natuke patustan ka, klaasikese veiniga, aga pole hullu, see ei muuda asja kui just liiga magusat veini ei meki! Ükspäev sõin 200 gr. juustu ära, ei juhtunud midagi, kaal natu tõrkus langemast. Soovitan proovida, nii lihtne!
miks dieeti pidada?30. märts 2015, 18:30
Mina võtsin kuuga 11 kilo maha. Sõin korralikult 5 korda päevas ja ei pidanud dieeti. Ma isegi trenni ei teinud vaid jalutasin palju. Mingid dieedid, näljutamised miks küsin ma? Sööge korralikult aga vähe, palju värsket ja piisas 1 liitrist vees. Ah jaa, ma sõin salat ja liha koos ja mitte kunagi kartuliga. Kartulit sõin koos heeringaga või salatiga, kastet mitte kunagi ei jahust ega rasvast tehtud, keedumuna ja muidugi suppi palju.