Toiduuudised

Kaheksa ebatervislikuks peetud toitu, mis on tegelikult kasulikud!

Plaksumais pole kaugeltki rämpstoit (6)

LISA KOMMENTAAR

nonoh31. märts 2015, 01:34
Oi, kas Anna-Liisa Mets on uus toitumisalane tippteadlane, et nõnda stigmatiseerivas kõneviisis postulaate lennutab? Okei, kõik ei ole päris vale, aga vähemalt pool väidetest ei vasta tõele ja teine pool on suht tinglik. Näiteks plaksumais: kas te üldse teate kust tuleb see mais, mis üles plaksutatakse? Kinodes pakutav ei ole kohe kindlasti pärit kellegi mahekarjamaalt vaid üsna kindlasti GMO tööstusest. Mais pole paha, kui tema orgaanilisus on kindel ja pole kasutatud kahtlasi maitseaineid. Ka jogurt ei ole iseenesest halb, kui ta on toorpiimast ja täisrasvane ja ilma lisanditeta. Ka kartul pole paha, kui ta ei ole peamine kõhutäide vaid lisand. Konservuba metallpurgis - tänan, ei! Alkohol. Kui terviseks vahel ja vajadusel võtta, võib aidata. Nautlemiseks on alkohol täiesti out.
Kranaat29. märts 2015, 22:06
Debiilsus on ju kah üks moevoolu liikidest. Täna on ja homme pole :D
Iga päev29. märts 2015, 16:34
pokaal veini? Kas nii alkohoolikuks ei saa?
juhkam29. märts 2015, 13:41
Päris kummaline, et paljud inimesed on pidanud kanamunasid ja jogurtit puhtaks mürgiks ja keeldunud nende söömisest kartes, et see võib nende tervist rikkuda.
sss29. märts 2015, 10:14
Ükski toiduaine pole eraldiseisvalt tervislik või ebatervislik. Saame rääkida tervislikust või ebatervislikust toitumisest. Kogupilt on tähtis. Süüa võib kõike.
naisuke29. märts 2015, 09:30
Ma ei usu, et mõni inimene seda veel ei teadnud!