Toiduuudised

"Vene köök on turvaline. See on kui kohtumine vanade sõpradega." (7)

LISA KOMMENTAAR

paber-lehe lugeja15. märts 2015, 17:41
vene köök vene köögiks. pean sest minagi. a parim kild on. et "vene rahvuse viina-lembus on müüt" ! on ta jah müüt ! mega mega IRW ! elan ise väike-linnas. kus venelaste ülekaal suurem. ja kindlad viina-joojad just venekad ongi. näen seda oma silmaga iga Jumala päev. ei pea Erkki Sarapuu saadet "Võimalik vaid Venemaal " vaatamagi :P sest see mul endal siin ju ! :=DDDDDDDDDDD
oh ole nüüd17. märts 2015, 13:27
ega need eestisse toodud alkohoolikutest rotid ja kährikud ei ole venelased. ja võimalik vaid venemaal ei kujuta samuti venemaa elu reaalsust. need on harvaesinevad imeasjad pigem. ei ole venemaa midagi selline hullumaja puhvet.
Kusjuures14. märts 2015, 19:23
mainimata on jäänud mageveekala, see on ka väga tähtis vene köögi puhul. Restoranitoidud on aga, jah, modifitseeritud prantsuse retseptidel põhinevad - tegelikult on maru huvitav, et nõukaaeg vähemalt seda osa vene kultuurist ära ei rikkunud, toit on siiski korralik! Ja mind huvitaks veel üks asi: kas keegi teab, miks kotlet ja karbonaad kohad vahetasid? Nimelt Lääne-Euroopas on hakklihapätsid karbonaadid, sea kondiga seljatükiviilud aga kotletid - Venemaal ja meil just vastupidi; olen juurelnud ja otsinud, aga vastust ei ole leidnud.
kõht 14. märts 2015, 09:46
läks tühjaks kohe tahan ka .
Blin14. märts 2015, 09:27
Artiklit lugesid, pelmeen? Ta ütlebki seda ju, et pole. Aga ütleb ka, kust ja kuidas on vene kööki tulnud mitmedki juba vene köögi klassikaks saanud road. Nõustun pealkirjas öelduga 100%.
pelmeen14. märts 2015, 07:37
see pole venelastelt pärit toit, kapsasupp ja puder on, üks rahvaütlemine-shi da kasha pisha nasha...
No aga14. märts 2015, 19:19
mis siis? nad teevad neid jällegi väga osavalt. Pelmeen kui selline tuli Hiinast jah, seetõttu oli siis Siber esimene valgete inimeste kant, kus seda tegema hakati. Ja muuseas ka teised slaavlased teevad neid väga hästi, Ka Poolas soovitaksin kõigil mingisse väiksesse rahvusrestorani astuda ja pelmeene proovida - nad toovad terve liuatäie kõikvõimalikke: lihaga, seentega, juurviljadega jne, jne.