Toiduuudised

VIDEO: kuidas teha pelmeene? (10)

LISA KOMMENTAAR

kessu 20. märts 2015 00:51
Nii vahva ja tore!! Väga kasulik õpetus ja head nipid!! Tänan!!!!
Jõudu ja jaksu kokale!! Loodan, et näeb siin ka edaspidi väärt ja häid retsepte ja nõuandeid!!!
laisk 17. märts 2015 20:52
mina jälle ostan pelmeenid poest,lihtne ja kiire võimalus,ei mul pole aega,ega viitsimist nendega ise n.ssida.
mh 17. märts 2015 06:42
Mina ostsin paari euro eest pelmeenivormi Keila Rõõmukaubamajast, selline augukestega, plastmassist. Teeb oma töö hästi, korraga valmib umbes 30 pelmeeni.
ups 16. märts 2015 22:09
Pelmeeniraudu mūūvad MAGAZIN ja Sada vajalikku asja.Või Tuhat vajalikku asja..poed.Pärnus on vajalike asjade pood bussijaamast ūle tee.MAGAZIN on Härma kaubakeskuses.Arvan et mõnes pudi-padi poest leiab ka.
hulgus 16. märts 2015 19:25
kust saaks pelmeeniraua, poepelmeenid on ju lihatud.
Ameerikas 16. märts 2015 15:01
Vaga armas noormes....tema juttu ja opetusi voiks kuulama jaadagi. Ylimalt meeldiv! Aitah! Katsetan kindlasti!
imestaja 16. märts 2015 14:43
Miks nii kuri? Kui üks rahvas on mingit toitu juba 600 aastat söönud, võib ju seda nende rahvusroaks pidada küll. Eks eestlastelgi on ju oma pidupäevane "rahvusköök" - hapukapsad, kartulisalat, ahjusiga, kringel, vastlakuklid jne. Kõik kulgenud meile võõraste kaudu. Aga omatehtud pelmeenid on parimad.
lugeja 16. märts 2015 13:31
Alustada võiks sellest, et pelmeenid EI OLE vene rahvusroog, vaid hiinlastelt ülevõetud söögipoolis.
Irw Blää 16. märts 2015 16:33
Alustada võiks sellest, et vähem vinguda, päkapikk!!
alustame, jah 16. märts 2015 16:46
sils hapukapsas ja seapraad pole eestlaste rahvustoit