Toiduuudised

VIDEO: kuidas teha pelmeene?

Kersti Eero, 16. märts 2015, 11:50

10 KOMMENTAARI

k
kessu/ 20. märts 2015, 00:51
Nii vahva ja tore!! Väga kasulik õpetus ja head nipid!! Tänan!!!!
Jõudu ja jaksu kokale!! Loodan, et näeb siin ka edaspidi väärt ja häid retsepte ja nõuandeid!!!
l
laisk/ 17. märts 2015, 20:52
mina jälle ostan pelmeenid poest,lihtne ja kiire võimalus,ei mul pole aega,ega viitsimist nendega ise n.ssida.
m
mh/ 17. märts 2015, 06:42
Mina ostsin paari euro eest pelmeenivormi Keila Rõõmukaubamajast, selline augukestega, plastmassist. Teeb oma töö hästi, korraga valmib umbes 30 pelmeeni.
u
ups/ 16. märts 2015, 22:09
Pelmeeniraudu mūūvad MAGAZIN ja Sada vajalikku asja.Või Tuhat vajalikku asja..poed.Pärnus on vajalike asjade pood bussijaamast ūle tee.MAGAZIN on Härma kaubakeskuses.Arvan et mõnes pudi-padi poest leiab ka.
h
hulgus/ 16. märts 2015, 19:25
kust saaks pelmeeniraua, poepelmeenid on ju lihatud.
a
Ameerikas/ 16. märts 2015, 15:01
Vaga armas noormes....tema juttu ja opetusi voiks kuulama jaadagi. Ylimalt meeldiv! Aitah! Katsetan kindlasti!
i
imestaja/ 16. märts 2015, 14:43
Miks nii kuri? Kui üks rahvas on mingit toitu juba 600 aastat söönud, võib ju seda nende rahvusroaks pidada küll. Eks eestlastelgi on ju oma pidupäevane "rahvusköök" - hapukapsad, kartulisalat, ahjusiga, kringel, vastlakuklid jne. Kõik kulgenud meile võõraste kaudu. Aga omatehtud pelmeenid on parimad.
l
lugeja/ 16. märts 2015, 13:31
Alustada võiks sellest, et pelmeenid EI OLE vene rahvusroog, vaid hiinlastelt ülevõetud söögipoolis.
i
Irw Blää/ 16. märts 2015, 16:33
Alustada võiks sellest, et vähem vinguda, päkapikk!!
a
alustame, jah/ 16. märts 2015, 16:46
sils hapukapsas ja seapraad pole eestlaste rahvustoit