Toiduuudised

VIDEO: kuidas teha pelmeene? (10)

LISA KOMMENTAAR

kessu20. märts 2015, 00:51
Nii vahva ja tore!! Väga kasulik õpetus ja head nipid!! Tänan!!!!
Jõudu ja jaksu kokale!! Loodan, et näeb siin ka edaspidi väärt ja häid retsepte ja nõuandeid!!!
laisk17. märts 2015, 20:52
mina jälle ostan pelmeenid poest,lihtne ja kiire võimalus,ei mul pole aega,ega viitsimist nendega ise n.ssida.
mh17. märts 2015, 06:42
Mina ostsin paari euro eest pelmeenivormi Keila Rõõmukaubamajast, selline augukestega, plastmassist. Teeb oma töö hästi, korraga valmib umbes 30 pelmeeni.
ups16. märts 2015, 22:09
Pelmeeniraudu mūūvad MAGAZIN ja Sada vajalikku asja.Või Tuhat vajalikku asja..poed.Pärnus on vajalike asjade pood bussijaamast ūle tee.MAGAZIN on Härma kaubakeskuses.Arvan et mõnes pudi-padi poest leiab ka.
hulgus16. märts 2015, 19:25
kust saaks pelmeeniraua, poepelmeenid on ju lihatud.
Ameerikas16. märts 2015, 15:01
Vaga armas noormes....tema juttu ja opetusi voiks kuulama jaadagi. Ylimalt meeldiv! Aitah! Katsetan kindlasti!
imestaja16. märts 2015, 14:43
Miks nii kuri? Kui üks rahvas on mingit toitu juba 600 aastat söönud, võib ju seda nende rahvusroaks pidada küll. Eks eestlastelgi on ju oma pidupäevane "rahvusköök" - hapukapsad, kartulisalat, ahjusiga, kringel, vastlakuklid jne. Kõik kulgenud meile võõraste kaudu. Aga omatehtud pelmeenid on parimad.
lugeja16. märts 2015, 13:31
Alustada võiks sellest, et pelmeenid EI OLE vene rahvusroog, vaid hiinlastelt ülevõetud söögipoolis.
Irw Blää16. märts 2015, 16:33
Alustada võiks sellest, et vähem vinguda, päkapikk!!
alustame, jah16. märts 2015, 16:46
sils hapukapsas ja seapraad pole eestlaste rahvustoit