Toiduuudised

Tüng toidupoes: sealiha asemel saad kamara ning kopsu ja koore pähe limpsid taimerasva! (19)

LISA KOMMENTAAR

Meremari, seal ei loe poole sõnagagi, et see peaks olema kalamari.8. veebruar 2015, 07:03
Seal ongi kirjas, et vetikate baasil valmistatud toode. Kes tahab õiget kalamarja, peab rohkem raha välja laduma ja seda õiget on ka poest saada. Krabipulgad on vaid rahvasuus kujunenenud nimetus. Minu meelest pakendil loeb -Krabi maitselised pulgad. Ehk see ei peagi krabi liha sisaldama, see on vaid jäljendus krabilihale. Kes tahab õiget krabiliha, sel tuleb rohkem rahakotti kergendada ja seda mujalt osta. Nii et ei maksa Õhtulehe külvatud negatiivsusega kaasa minna. Tuleb lugeda pakendit ja valida, kas tahad odavamat jäljendust või kallihinnalisemat õiget toodet. Müügikettide omad tooted (Selveri ja Rimi jm.) ahvatlevadki odavate hindadega, aga odavus tulebki sellest, et sedaõiget asja seal see on vähe. Ei pea ju neid ostma. Osta lihaletist liha, tee söök ise, osta turult tomatit, tee tomatikaste ise.
7. veebruar 2015, 18:06
Lihakombinaadis läheb kaduma vaid sea ruigamine, ülejäänu kõik kõlbab......, nii eelpool mainitud retsept: uho, gorlo, no....kui ka.....
Vanaema-vanaisa aegadel8. veebruar 2015, 09:53
On ka kõik seast saadav ära söödud ja kasutatud. Siseelunditest tehti pirukaid ja suppi. Jalgadest -peast-kõrvadest sülti. Seanahast kamararulli. Keedetud sea jalgu söögi vastlapäevadel suure isuga. Paljud meenutavad kindlasti suu vesine neid vanu häid sööke. Karvadest tehti harju. Ja hakkliha pole ka kunagi parimast fileelihast tehtud, ikka lükati hakklihamasinasse teisejärguline liha, igasugu ripendised ja jäätmed fileetüki ümbert.
Toomas7. veebruar 2015, 11:59
Ärge nüüd niipalju tühja halisege ehk nagu ütles juba tark mees Murphy: Kõik on söödav, kui see piisavalt peeneks jahvatada. Kui aga tõsisemalt rääkida, siis poodi minnes võtke alati luup kaasa ja lugege, mida asi sisaldab. Müügil on ka täiesti korralikke tooteid, aga nende ülesleidmine rämpsu hulgast võtab aega ja eeldab ka paksemat rahakotti...
Soovin7. veebruar 2015, 11:44
lahkuda sellelt valetajate planeedilt Maa. Vaene maakera nutab juba ammu oma juhmide ja liigkasuvõtjalike elanike pärast.
Ott7. veebruar 2015, 15:37
ja miks sa seda seni teinud ei ole? Saaks vaese maakera saastast puhtamaks...
kiitus Õhtulehele7. veebruar 2015, 11:38
võiks pidada nn edetabelit, kus kirjas iga toiduainegrupi "säravaim" esindaja. Uue rekordi ilmnemisel sellest valjuhäälselt teada anda!
Nojah7. veebruar 2015, 11:36
Viskasin hiljuti ära Rakvere "Mõis" poolsuitsuvorsti,koostises on hulka verd ära kasutatud,seda oli tunda nii maitses kui ka väljanägemises,kui luubiga peenikest kirja uurisin,selgus et kahtlused olid põhjendatud,tõesti väga halb toode :(
Poes müügil7. veebruar 2015, 11:30
Konserv sealihaga. 250g. Liha selles 4g või 4%... Mis on ülejäänud koostis? Udarad, sarved, nokad ja küünised?
lm7. veebruar 2015, 10:57
Loll saab kirikus ka peksa.
see on business7. veebruar 2015, 10:39
lihaööstur7. veebruar 2015, 10:03
See on täiesti loomulik,et kasutatakse täiteaineid,kõik kasutavad.....näiteks meie naturaalses ööbikumaksapasteedis kasutame ööbiku maksa ja hobuseliha vahekorras üks-ühele...
et siis üks ööbiku maks ja üks hobune.
Elbil7. veebruar 2015, 09:52
Kvaliteet- lihakonserv ,,koostis".......loe nii: uho, gorlo, nos, hui, pizda i hvost........
Sama7. veebruar 2015, 09:44
on ka kosmeetikaga, kreemid nimetatkse loodustooteks isegi siis kui on alla 10% loodustoodet see, ülejäänu on keemia, ilmselt naftakeemia.
vale kriitika7. veebruar 2015, 11:36
nafta on 100% looduslik.
No7. veebruar 2015, 09:39
ühtegi nendest valitud toiduainetest või toitudest pole vajagi poest osta!
7. veebruar 2015, 09:14
toidutootjad ja kaupmehed on kelmid.
Päästepaat7. veebruar 2015, 08:53
Maale elama, ise potipõllundust arendada, nagu eestlane muiste. Puhas toit, värske õhk, rõõm ja tervis tuleb.
7. veebruar 2015, 08:38
jah, kahjuks nii ongi! olen sellest juba ammu aru saanud, et kokkusegatud toitudega üritatakse inimestele saasta müüa. ostan poest ainult naturaalseid toiduaineid ja teen ise süüa, et vähegi saastast eemale hoida.