Friikaid muidu ei söö, aga maci omad on ainukesed, mis siis näljaga hamba alla aitavad pista, nüüd siis sain teada ka saladuse, miks need teistes erinevad ja maitsvamad on :).
Kas see on tervislik? Ei usu, aga seal samas videos oli näha, et too naine kes talle neid asju seletas saab need friikartuleid tasuta tarbida. Näol polnud viga midagi, isegi üle keskmise, aga need friikartulid olid ta figuuriga oma teinud. Järeldus: friikartulid teevad paksuks, on nad kartulitest v ei,
videos mainitud "sodium acid pyrophosphate" või "disodium pyrophosphate", ehk difosfaadid (mitte õhtulehmade guugeltõlgitud "naatriumdivesinik") E450 kuuluvad emulgaatoritest, stabilisaatoritest ja paksendajatest toidulisandite hulka. leidub peaaegu igas vorstitootes
Rasket skorbuuti põdev, paistes keeleja kurguga pilukärss räägib haigeid vibratsioone vaatajale näkku paiskavas keeles rämpstoidust. Vaadake seda heli masinaga. Hea lugu, aitäh, ÕL! Väga õpetlik, mis vahe on Eestil ja sellel.
lisaks juhiks tähelepanu, et ei ole mitte mingit põhjust, miks glükoosi ja E450 lisamine peaks kedagi häirima, tegemist on mõlemal juhul täiesti ohutute lisaainetega, mitte ohtlikumad kui lauasool.
aga mis mind häirib siin kirjutise juures, et jälle on segi nagu puder ja kapsad kalorid ja kilokalorid. kui friikad sisaldaks 230 kalorit, siis ainult neid söökski päevad läbi
kirjatsura on saanud oma arvates huvitava üllitisega hakkama. aga sellist ainet nagu naatriumdivesinik pole olemas. eeldaks nagu et molekulis on üks naatriumi aatom ja kaks vesiniku aatomit. hahaa. ja mis puutub friikartulite lisanditesse, siis minge poodi ja võtke suvaline külmutatud friikartulite pakk ja lugege sealt, mis seal kirjas. kõigil need samad ained sees.
KOMMENTAARID (29)