Toiduuudised

Kuidas meelitada laps köögivilju sööma? (3)

LISA KOMMENTAAR

Mh....21. jaanuar 2015, 13:01
Nt minu lastele sobivad ka juur- ja puuviljad just sellisena nagu need on. Minu arvates laste käes need teravad tikud on natuke hirmuäratavad.
Beebieas tegin lastele püreed sügavkülma valmis jääkuubiku vormidesse. Minu arvates võõrastab laps kõiksugu toitu just siis, kui ta ei ole näinud produkte originaalis. Kui süüakse valmistoitu, valatakse "toit" pakist pulbrina potti või repertuaar koosneb mingisugustest viiner-vorst-sardell valikutest , siis ei hakkagi laps normaalselt sööma.
Löödagu mind nüüd risti, kuid mina arvan, et laps peab ka teadma kelle liha me sööme ja milline ta välja neäb, ta peab teadvustama toiduahelat ning nõnda õpib ta austama ka rohkem seda mida ta sööb.
maalt17. jaanuar 2015, 16:53
see mis on enda söömisharjumused selline on ka lapse. Tervislik toitumine on elustiil, kus ostetakse koju ainult lubatud toiduaineid. Igast tervislikust toiduainest saab teha ka maitsvat toitu , peab ainult huvi olema katsetada. Ka mina ei sööks porgandit või kaalikat , kui see mulle lihtsalt ette visatakse ilma vaeva nägemata .Nendest saab ka maitsvaid salateid ja suppe teha.
Just17. jaanuar 2015, 16:19