Toiduuudised

Toorjuust: konsistents olgu kreemjas ja ürditükikesed silmaga näha (3)

LISA KOMMENTAAR

Berta20. jaanuar 2015, 12:23
Tahaksin väga teada, kust saab osta ehtsat, hapukoorest tehtud Creme Bonjouri nii odavalt nagu siin märgitud. Isegi odavas Prismas maksab see karbike 3 euro ringis. Kas targad toimetajad mitte ei ajanud segamini selle uue ja odava, kohupiimast tehtud leivamäärdega, mis on mõeldud endistele idabloki riikidele?
Vein18. jaanuar 2015, 21:35
https://veiniilm.wordpress.com/2015/01/18/nautimus/ - toorjuust on ideaalne veini kõrvale. Aga muidu ka Philadelphia toorjuustul pole häda ...
mõnument17. jaanuar 2015, 19:45
Haigelt soolased on enamik neid toorjuustusid, eriti need ürdisegused ja eriti Eesti omad. Ja see Tere La Fresca, mida "kahjuks" kätte ei saadud, ei ole ka üldse hea (kõik variatsioonid, kolm või neli). Vana helesinine "Tere" maitsestamata toorjuust oli väga hea, aga selle tootmine lõpetati. Praegu müügil olevatest on kõige parem mu arvates Exquisa tavaline maitsestamata toorjuust.