On ka lihtsamaid lahendusi. Näiteks kui tahad õlut või muud alkot juua, siis varud aegsasti piisavalt sedasama 9.1 pH tasemega Devini vett. Ja siis paned korraliku kräu maha, mis sisikonna ülihappeliseks muutub - seejärel aga punnitad kõige peale 2x1,5 L Devini vett. Ja organism on taas vinks-vonks korras. Või sööd korraliku lihaprae või pannkooke jne - ning loputad selle alla Deviniga. On ka teisi valikuid poodides: Akvile (pH 8), gaseerimata Värska (pH 7-8) jne. Otsima pead... Kuu aega olen joonud keskmiselt 5-6 L aluselist vett päevas ning organismi happelisus on langenud tunduvalt...samas muud eluviisid ja söögiharjumused on suht samaks jäänud, ainult köögiviljade osakaal on suurenenud...
KOMMENTAARID (2)