Toiduuudised

Artikkel ilmus esmakordselt 2012. aasta jaanuari Tervis Plussis.

Katse: nädal aega pH-elu ja dieeti (2)

LISA KOMMENTAAR

Tasub teada: Robert O. Youngist31. detsember 2022, 10:33
https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_O._Young
pH dieedil olija17. jaanuar 2015, 10:57
On ka lihtsamaid lahendusi.
Näiteks kui tahad õlut või muud alkot juua, siis varud aegsasti piisavalt sedasama 9.1 pH tasemega Devini vett. Ja siis paned korraliku kräu maha, mis sisikonna ülihappeliseks muutub - seejärel aga punnitad kõige peale 2x1,5 L Devini vett. Ja organism on taas vinks-vonks korras.
Või sööd korraliku lihaprae või pannkooke jne - ning loputad selle alla Deviniga. On ka teisi valikuid poodides: Akvile (pH 8), gaseerimata Värska (pH 7-8) jne. Otsima pead...
Kuu aega olen joonud keskmiselt 5-6 L aluselist vett päevas ning organismi happelisus on langenud tunduvalt...samas muud eluviisid ja söögiharjumused on suht samaks jäänud, ainult köögiviljade osakaal on suurenenud...