Toiduuudised

Soovid kaalust alla võtta, kuid kaal ei lange? Otsi abi! (13)

LISA KOMMENTAAR

asjal on nimi14. jaanuar 2015, 02:46
Arusaamatu on, et kõik seletavad inimestele lehes seda toitumise teooriat, seda tuleks ellu viia kaupluste toiduvaliku kaudu, siis oleks edu palju suurem.Praegu on kõik tervislikud toidud mida poed müüvad väga kõrgete hindadega ja kõik ei viitsi ise komponentidest kokku keeta tervislikku toitu.Saavutage tervislik valmistoit poes mõistliku hinnaga ja siis on inimene süüdi kui ei suuda dieeti pidada.Praegu on tervislik valmistoit kauplustele ettekääne ülikasumi teenimiseks.
kaalutola13. jaanuar 2015, 15:11
sellest libemollist hakkab kergelt koblakas saama
Sööte palju säilitusaineid!13. jaanuar 2015, 15:04
Ah, et poed kõik seda täis? Leidke endale tore maakas (talunik), kes väetab maad sitaga. Tooge temalt kõik vajalik. Ärge sõitke tema juurde. Käige jala. Saate teada toidu väärtuse. Organism kiidab teid, teie ennast ka. Nutikas jätke vähemalt selleks ajaks koju. Ongi kogu abi.
K a r u13. jaanuar 2015, 13:31
Orx on ise naiseliku kehaga ja lott on lõua all. Kes tahab sellise mehe näpunäiteid? Usun, et mitte keegi
mäh13. jaanuar 2015, 12:24
ma pakun, et abi on googles. googeldada oma pikkuse, kaalu, vanuse ja aktiivsuse vahemike kalorivajadus ja siis googeldada sellele kalorihulgale retsepte. ja siis tuleb raskem osa, peab need kogused ära kaaluma ja valmistamisel jälgima, sest tavaline asi on ju käe järgi süüa teha.
jah mäh13. jaanuar 2015, 13:41
Aga unustasid ,et kõige tähtsam on tahtejõud.Mis kasu on nendest imedieetidest,kui sul tahtejõudu pole.Ja tahtejõudu peab väga pikaks ajaks jätkuma,mitte ainult paariks kuuks.
hmm13. jaanuar 2015, 11:05
Kaalulangetamine ongi elu muutus. See ei tööta sedasi kui langetamisel toitud õigesti, aga pärast lähed vana elustiili juurde tagasi. Tulebki oma elu ära muuta.
Võileibadest soovitaks kohe lahti saada, sest neid on raske kontrollida. Hommikul puder, kohv ja kaks muna. Lõunaajal liha+salat praad (üks keedukartul), peale lõunat kodujuustu rohelisega (tomat, kurk, sibul)+keefir, õhtul liha+aedviljad ja kui tõesti enne magama minekut on kõht väga tühi, siis peotäis pähkleid. Kindlasti ei tasu teha väga maitsvaid toite, need tekitavad suuremat söögiisu.
Kindlasti distsipliin ja "iseendale antud lubadust ei murta".
Langetajatele13. jaanuar 2015, 09:12
Eriku ja teiste treenerite ja spetside jutus on olemas päris palju tõde, kuid alustamiseks ei pea pöörduma kohe spetsialisti poole. Jah toitumine on allavõtmisel oluliseim komponent ja treenimisega saad seda toetada. Olen tegelenud langetamisega mõned kuud ja kaal on langenud tasapisi ehk ca 4kg kuus. Ouline on panna endale realistlik eesmärk kuus ja see täita see tõstab motivatsiooni, lisaks on oluline mida sööd! Vaata mõtle loe soovitusi. Mina püüan süüa valgu rikkaid toite NB! jälgin ka söögikorra kogust, ehk et ei istu ja ei söö ennast lõhki. Lisaks teen juurde trenni 3x nädalas. Jah vahest juhtub ka tagasilööke (jõulud, sünnipäevad, üritused jne) seal on vaja tugevat närvi, et mitte üle süüa.
Minu soovitus on, et kui alustad siis uuri ja loe mida soovitatakse, kes kuidas on edu saavutanud jne ning vali endale see sobivaim variant.
Erikule aga edu, promod õiget asja!!!
ikka peab13. jaanuar 2015, 10:17
pöörduma spetsalisti poole sest nad tahavad ka ju raha teenida :)
13. jaanuar 2015, 08:43
kaalu langetamiseks ainult soovist on vähe kasu
13. jaanuar 2015, 08:27
saates ei osanud see mees paksude inimestega üldse suhelda,
Otsi abi13. jaanuar 2015, 08:25
Aafrikast näljaste neegrite juurest
Kas pidasite meeles?13. jaanuar 2015, 07:56
Kõik need kalorid, magneesiumid, rauad, kolesteroolid ja kõik veel mida? Vaevalt. Aga üks jääb küll meelde. Liiguta rohkem ja võrdlemisi palju värskes õhus. Las milligrammid ja protsendid jäävad neile, kes selle eest palka saavad. Organismil on võime ise öelda, mida parasjagu vajad. Isu ülesnaitamisega.