Toiduuudised

Kuidas vorsti küpsetada? (9)

LISA KOMMENTAAR

mina22. detsember 2014, 09:17
kõik, isegi lasteajalapsed teavad mis tähendab - flambeerida.
viimasele21. detsember 2014, 12:10
selleks peabki alguses olema kuumus madalam, et kohe lõhki ei lööks. Kui peaaegu valmis, siis tõsta kuumust
Rakvere verivorst?21. detsember 2014, 09:50
Huvitav kas valmistajad neid ise ei maitsegi?
Täielik saast!
krõbe tükk20. detsember 2014, 18:02
Kas pohlamoos on kohustuslik?20. detsember 2014, 14:07
Näteks, minule meeldib verivorst mädarõikaga. Selline hea, tugev maitse. Mitte imalalt magus.
Elbil20. detsember 2014, 09:56
Mis vahe on pakkumisel ja serveerimisel.....?! Teadjad, seletage see ära ?
Pakkuda võid20. detsember 2014, 14:10
ükskõik kus, kasvõi tänaval. Või voodiski. Aga serveeritakse ikka lauale.
Ehh20. detsember 2014, 08:55
Ei aita alati ka augustamine, mõned vorstid on nii täis topitud,et poolkõvad kruubid hakkavad paisuma ja löövad lõhki vorstinaha.