Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
Kuidas vorsti küpsetada?
(9)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(9)
värskemad
parimad
vanimad
mina
22. detsember 2014, 09:17
kõik, isegi lasteajalapsed teavad mis tähendab - flambeerida.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
1
1
viimasele
21. detsember 2014, 12:10
selleks peabki alguses olema kuumus madalam, et kohe lõhki ei lööks. Kui peaaegu valmis, siis tõsta kuumust
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
2
Rakvere verivorst?
21. detsember 2014, 09:50
Huvitav kas valmistajad neid ise ei maitsegi?
Täielik saast!
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
2
1
krõbe tükk
20. detsember 2014, 18:04
tegelikult nii...
http://toidutare.ee/toidust/hooaeg/j%C3%B5ulud/144A5/
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
krõbe tükk
20. detsember 2014, 18:02
tegelikult valmivad nii...
http://toidutare.ee/toidust/hooaeg/j%C3%B5ulud/144A5/
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Kas pohlamoos on kohustuslik?
20. detsember 2014, 14:07
Näteks, minule meeldib verivorst mädarõikaga. Selline hea, tugev maitse. Mitte imalalt magus.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
3
3
Elbil
20. detsember 2014, 09:56
Mis vahe on pakkumisel ja serveerimisel.....?! Teadjad, seletage see ära ?
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
1
8
Pakkuda võid
20. detsember 2014, 14:10
ükskõik kus, kasvõi tänaval. Või voodiski. Aga serveeritakse ikka lauale.
Teata ebasobivast kommentaarist
2
4
Ehh
20. detsember 2014, 08:55
Ei aita alati ka augustamine, mõned vorstid on nii täis topitud,et poolkõvad kruubid hakkavad paisuma ja löövad lõhki vorstinaha.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
1
30
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
KOMMENTAARID (9)