Toiduuudised

Kust saab vorstiteoks verd ja soolikaid? (25)

LISA KOMMENTAAR

traks....15. detsember 2014, 15:53
...tanguvorsti ja grillvorsti jaoks on võimalik saada soolikaid Õismäelt Heleni lihakarnist. Sügavkülmutatud ja Rakvere Lihakombinaadi pakendis 15 m maksumusega 5 eurot.
Kust saab.15. detsember 2014, 13:31
Vanasti ikka müüdi kasse jänesepähe ja koeri lamba pähe kui jalga küljes polnud aru ei saanud hulkuvaid liigub sealt saab nii verd kui soolikaid.
matsu15. detsember 2014, 12:24
Verivorst on tegelikult eestlastel päris uus asi, vanasti lasti veri maha. Sooltest tehti tanguvorste.
Aga neid saada pole ka just võimatu, tuleb lihtsalt lihtsal looma tapmisel kokku korjata ja ära puhastada.
Aeg on edasi läinud14. detsember 2014, 19:38
Vanasti selliseid küsimusi ei olnud.
Igal talumehel oli verivorstikraam peale seatappu olemas.
Kui tahad ikka väga head asja, pead ise sea kasvatama ja oskama ka seda siga ise veristada.
14. detsember 2014, 13:38
Väga huvitav, et tehakse uudis ja pannakse peakirjaks kust saab verd ja soolikaid ja põhimõtteliselt vastuseks on ei tea. Milleks see artikkel?
Gerda14. detsember 2014, 10:57
Väga huvitav kas usklikud kes peavad jõule on hakanud verd sööma,teete pattu ju jumala ees.
14. detsember 2014, 08:36
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
vkr14. detsember 2014, 10:10
Mis te ennast vaevate - poes müügil verivorste igale maitsele, nad pole halvad.
naine14. detsember 2014, 01:12
Tartu turuhoonest saab. Just täna tegime ja said ülimaitsvad, poe omadega ei anna võrreldagi!
he13. detsember 2014, 22:49
Nõmme turu hoones sees oli ühel lihamüüjal soolikad täitsa olemas.
mari13. detsember 2014, 22:33
Pärnus saab turumaja lihaosakonnast.
Totu13. detsember 2014, 20:47
Eks tuleb pimedas välja minna kindlasti leidub mõni ülbik, kes tahab parematele jahimaadele minna.
koera13. detsember 2014, 21:22
si**a leib palju nii ,et otsi otsi aga kasuta kindaid ikka
13. detsember 2014, 22:18
ja 8 meetrine jupp nagu muidu käes
oh heldene aeg13. detsember 2014, 20:24
laibatoitlaste murekesed
ahaa13. detsember 2014, 18:58
veikand oü pärnus müüb soolikaid. igati head
13. detsember 2014, 18:22
ostke poest valmisvorsti,mis te tühja nende soolikate ja verega jamate.
ehh13. detsember 2014, 18:12
kohutav mida inimsed näost sisse ajavad...
Arts13. detsember 2014, 17:34
Väga huvitav,jõulud on ju usu pühad,usklikud verd ei söö ju.Isiklikult ei ole usklik ega pea ka jõule,söön verivorsti millal isu tuleb isegi suvel.Kõik materjalid on ju saadaval,Ajakirjanik piret parik mis juhtunud on,miks hullutate rahvast.
MT13. detsember 2014, 17:13
Tulebki vist ise tegema hakata, need poe omad lähevad aina hullemaks. Mõnel on kaneeli maitse üle hea et veel carryt ei topita. Viimane prohmakas: tulin töölt ja olin väga väsinud, ostsin paki nahata väikseid verivorste. Kui ma oleks neid kinnisilmi söönud, siis poleks aru saanud, kas viiner või verivorst. Uus trend: viinerimaitselised verivorstid
Marko13. detsember 2014, 17:09
Verivorst on küll selline asi, mida süües olen ma palju õnnelikum kui ma ei tea kus ja kuidas seda tehti.
ccc13. detsember 2014, 17:09
Lähed välja.Lööd kellegi maha.Ja saad soolikaid ja verd nii et jagub !!!!
dd13. detsember 2014, 16:56
Ei tea, kas see artikkel on mõeldudki nüüd saksavorst.ee e-poe reklaamiks?
mari13. detsember 2014, 08:07
Minu jaoks on see teema küll. Igal aastal me ikka saame kuskilt... Asi on selles, et poes tehtavad veretooted on oluliselt halvemad, kui kodused. Kohe oluliselt, eriti käkid. Huvitav, miks seda sektsiooni ei suudeta parandada. Et vorstid ei oleks soolased ja käkid oleksid muredad...
Sander13. detsember 2014, 07:35
"Kust saab vorstiteoks verd ja soolikaid?"-kust mujalt kui vannitoas kasvava sea seest.
biili13. detsember 2014, 07:26
Saab ikka-vaadake www.saksavorst.ee ja sooled nagu naksti