...tanguvorsti ja grillvorsti jaoks on võimalik saada soolikaid Õismäelt Heleni lihakarnist. Sügavkülmutatud ja Rakvere Lihakombinaadi pakendis 15 m maksumusega 5 eurot.
Verivorst on tegelikult eestlastel päris uus asi, vanasti lasti veri maha. Sooltest tehti tanguvorste. Aga neid saada pole ka just võimatu, tuleb lihtsalt lihtsal looma tapmisel kokku korjata ja ära puhastada.
Vanasti selliseid küsimusi ei olnud. Igal talumehel oli verivorstikraam peale seatappu olemas. Kui tahad ikka väga head asja, pead ise sea kasvatama ja oskama ka seda siga ise veristada.
Väga huvitav,jõulud on ju usu pühad,usklikud verd ei söö ju.Isiklikult ei ole usklik ega pea ka jõule,söön verivorsti millal isu tuleb isegi suvel.Kõik materjalid on ju saadaval,Ajakirjanik piret parik mis juhtunud on,miks hullutate rahvast.
Tulebki vist ise tegema hakata, need poe omad lähevad aina hullemaks. Mõnel on kaneeli maitse üle hea et veel carryt ei topita. Viimane prohmakas: tulin töölt ja olin väga väsinud, ostsin paki nahata väikseid verivorste. Kui ma oleks neid kinnisilmi söönud, siis poleks aru saanud, kas viiner või verivorst. Uus trend: viinerimaitselised verivorstid
Minu jaoks on see teema küll. Igal aastal me ikka saame kuskilt... Asi on selles, et poes tehtavad veretooted on oluliselt halvemad, kui kodused. Kohe oluliselt, eriti käkid. Huvitav, miks seda sektsiooni ei suudeta parandada. Et vorstid ei oleks soolased ja käkid oleksid muredad...
KOMMENTAARID (25)