mõningale mõned juhtnöörid.Jah,kõik on võimalik saada,verepulbrid,kunst sooled jne.Oma tehtud vorstid tulevad 100 korda odavamad ja paremad.Jah kes teevad sarvedest sõrgadest igalühel oma asi mida ta sööb.Kes teilt seda ostab kahtlen selles väga.Tahaks Teilt küsida,nähes olete hästi arenenud,kas Teie olete midagi Makaagi rahvuslastest.Head varbaküüse närimist Teile edasi.
olin täna odavate verivorstide koostist uurides.Seal oli toiduvere asemel midagi imelikku - verepulber või vereekstrakt vms, J a peale selle reklaamiti,et see vorst on kestata! No kuidas ta siis koos püsib?
Kodukokk naisele ja lastele.Tiinake ja Teised kui vorstid lõhki lähevad siis Teie ei oska süüa teha,ei ole kuidagi võimalik.Isiklikult teen igasuguseid verivorste ise.Olen katsetanud seentega,lisan haput kurki jne mis tuleb hästi välja ja on väga mõnus.Tänan Mulki hea retsepti eest.
Tere,Teil on täiesti õigus,abikaasa spetsiaalselt segab isetehtud piparkoogi taigna verivorsti massiga.Hiljem soolikasse ja vorstid praetuna saavad palju mõnusamad kuidagi õli sees mahlakad krõbedad omapärase pipra maitsega.Igal juhul soovitan järele proovida,Head päeva.
Meie igatahes Rakvere LK toodangut küll ei osta. Sealhulgas ka verivorste. RLK vorstidega on alati see jama, et sooled lähevad lõhki. Eriti nõme on see, kui peolauda või külalistele on vaja pakkuda. Minu lemmikud on Nõo omad, mis ei lähe küpsetades katki ja on oluliselt mõnusama maitsega.
eriti hea on see lause: Võib sisaldada vähesel määral piima, soja, muna, sellerit ja sinepit. Järeldus: Kui mõnel tootjal või kauplusteketil läheb suurem kogus nimetatud toiduaineid halvaks, siis leiate need rakvere toodangust. Vahel harva võib ka hästi minna ja neid asju pole lisatud toodangule.
....kadunud Saarema suitsulihaga verivorstid(kus suitsu liha on verivorsti sees).Väga koduse maitsega verivorstid parajalt maitsetstatud ja pole lödised.Rakvere omad pole pooltki nii head,Maitse asi,aga meie perele meeldivad Saaremaa omad.Korra sain sel aastal proovida ja enam pole Pärnu üheski poes müügil.
Mulle ei meeldi verivorstid,29. november 2014, 17:57
mis lagunevad laiali nagu mingi plöga oleks, vanasti oli ikka krõbe kooruke ümber. Hiljuti tõi naine niisuguse, kus krõbe koorik tuli, kahjuks ei tea, kelle toode see oli?
Rakvere toodang on viimane, mida osta,kord sain verivorstidest toidumürgituse,mitte üksi mina vaid pereliimked ka.Miks on verivorstid nii halva kvaliteediga?Kombe pärast jõulude aeg otsin neid kõige peenemaid,et ahjus krõbedaks lasta,mis alati ei õnnestu.Ja need viinerid,sardellid ,keeduvorstid,kotletid,pasteedid on enamus jälk, on mõni firma,mida võib tarbida harva.
No küll sinu elu on raske, kõik vorstid, nii paksud kui peenikesed, keeduvorstid, pasteedid, kõik on jälk.Mis sa vingud, tee ise kui mitte miski su meelejärele pole.Et ka nii palju vinguda jõutakse.
Olete ilmselt Rakvere toodanguga seotud.Ma teengi ise hakkliha ,ostan talunikult liha,ei tarbi eaineid ja kondijahu täis tooteid ja minu tutvusringkond samuti,mis on üsna suur.Ei ole Teie tuttav, et sina mulle öelda.Raske on nende elu,kes mõtlevad, kuidas veel odavamalt toota ja kallimalt turustada aga ei mõtle lastele ja tarbijale.
Olen, jah, Rakvere toodanguga seotud, ma ostan ja tarbin seda. TEIE ostketke taluniku käest või kust iganes ja tehke, olete hästi, hästi tubli ju, aga toidu kohta ei ütle ükski normaalne inimene jälk, eriti selline "oh kui peen ma olen" inimene.
mida sa toiduks nimetad. Kärbsed kogunevad ka sitahunniku peale, sest see on nende jaoks toit. Aga miks siis ütled selle hunniku kohta sitt, kui see toit on???
Mina ostan aastaid ainult ja ainult Rakvere verivorsti suitsulihaga...! Parimatest parim ! Kummardus Teile selle jõuluvorsti eest ja aastatesse ulatuva hea taseme hoidmise eest ! Vorst on alati olnud hea pehme tanguga, küllusliku verega, pehme ja mahlane..... Olen ostnud ja degusteerinud igasuguste ime-nimetustega vorste....küll Pöialpoisse.....ja Kääbikuid, küll sea- ja lambasooles, ime-nimetustega aga nii hea ei ole kui see suitsulihaga..... Isegi on kordi kui jõuludest on jäänud sügav-külma seda vorsti ja teate, kui mõnus oli seda süüa ajal kui rohi juba õues kevadel tärkas..... Paned ahju ja meenutad veel jõulu-aega kui sai oldud......
milline on firma kus verivorstides on palju pekki ning õiged tangus sees,nii nagu oli kunagi vanasti headel normaalsetel aegadel,soovin neid osta(muide pekk teeb vorsti pehmeks ja söödavaks,saepuru ei soovi ...)
peitub võlu! Minu ema tegi ka erivorste-kui sigu pidasime.lapsena sai ise ka soolikaid puhastatud ja verivorste topitud. Mäletan,kui imelik oli kätt segu sisse pista,kus oli veri...-aga kõik saab aastatega harjumuseks.Kuiv verivorst on kui saepuru-pane sinna maitseaineid niipalju kui tahad-saepuru on saepuru-natuke ainult teise maitsega.Niisiis -kus on ikka sealiha ja rasvasemad sooled-on ka parem verivorst!
inimestel on erinevad maitsed29. november 2014, 14:27
meie peres nt. vihatakse pekiga, püdela sisuga seasooles pakse vorste, aga me ei kritiseeri neid inimesi, kellele need meeldivad. Meile meeldivad just sellised taisemad, lambasooles tooted nagu Tooma või Joonatani verivorstid (tootjaid ei mäleta) - mahlasust ja rasvasust saab soovijatele suurendada peekoni lisamisega praadimisel, samuti kapsa, pohla jm salatite serveerimisega. Maitseainete jms liialdamist ei pea siiski samuti heaks lahenduseks - vorst peab olema ikka selge maitsega, seda täiendagu erinevad lisandid.
jõulud tulemas siis verivorst hinnad kohe tõusevad.Mujal maailmas ikka hinnad langevad enne pühi eesti ärikad ainult väänavad hindadele juurde.Ja peale pühi visatakse tonnide viisi minema.VAAT SEE ON ÄRI EESTI MOODI.Ja üldse küsida 4-5 eurot mingi tangu ja kunstvere plöga eest see on liig mis liig.
et eesti rahvas oleks oma verivorstides ja üldse oma toitudes traditsiooniliselt kasutanud arseeni aseainet. Muutke vähemalt etikett ära - sõnad traditsiooniline ja rahva ei sobi, või võtke siis arseeni aseaine välja.
et rahvas on hullult vaimustuses tõrvaveega maitsestatud vorstidest Mina ei ole ja väga vihaseks ajab, et paljudel kordadel pole pakendil kirjas, et sinna grillsöe valmistamisel tekkivat , tõrvast , kondensvett on pandud. No järjest raskem on ilma tõrvata tooteid saada, vanasti ei suitsutanud kodus keegi verivorste.
KOMMENTAARID (46)