Vat see on, kui ei ole viitsinud lugu läbi lugeda ja vaevalt et üldse on omale asja kunagi selgeks teinudki. Lihtsalt kaagutada, et ma olen omale ostnud roostevaba panni, on küll nüüd eriline rikkur väljas... pähh!
Kuidas valida panni: igapäevaseks kokkamiseks eelista paksu põhjaga panni <<<<<<<<<<<< pann peab olema selline, mida ka lakkuda saab, rõõmsaid kulinaarseid avastusi
Kuidas valida panni: igapäevaseks kokkamiseks eelista paksu põhjaga panni <<<<<<<<<<< pann peab olema selline, millega saab purjus vanameest korrale kutsuda
mida iganes lugu jälle. taas lihtsalt soovitatakse mingeid odavaid ja mõttetuid panne, mis on kasutusel sellistel vaestel peredel, et oleks lihtsalt mille peal üleüldse praadida miskit. kes aga hoolib endast ja oma perest, kasutab kas malmpanni ja või roostevaba panni. päris imelik peab olema, et kasutada mingit "graniitpanni" - ehk siis värvitud säbrlulist, head isu siis värvi söömisel!
KOMMENTAARID (5)