Toiduuudised

Kuidas valida panni: igapäevaseks kokkamiseks eelista paksu põhjaga panni (5)

LISA KOMMENTAAR

lollile eestlasele2. veebruar 2015, 16:02
Vat see on, kui ei ole viitsinud lugu läbi lugeda ja vaevalt et üldse on omale asja kunagi selgeks teinudki. Lihtsalt kaagutada, et ma olen omale ostnud roostevaba panni, on küll nüüd eriline rikkur väljas... pähh!
konsa17. november 2014, 09:48
Kuidas valida panni: igapäevaseks kokkamiseks eelista paksu põhjaga panni
<<<<<<<<<<<<
pann peab olema selline, mida ka lakkuda saab,
rõõmsaid kulinaarseid avastusi
konsa17. november 2014, 09:23
Kuidas valida panni: igapäevaseks kokkamiseks eelista paksu põhjaga panni
<<<<<<<<<<<
pann peab olema selline, millega saab purjus vanameest korrale kutsuda
Ets15. november 2014, 23:05
Euroopas käib sõda aga nemad valivad panni?
eestlane15. november 2014, 20:10
mida iganes lugu jälle. taas lihtsalt soovitatakse mingeid odavaid ja mõttetuid panne, mis on kasutusel sellistel vaestel peredel, et oleks lihtsalt mille peal üleüldse praadida miskit. kes aga hoolib endast ja oma perest, kasutab kas malmpanni ja või roostevaba panni. päris imelik peab olema, et kasutada mingit "graniitpanni" - ehk siis värvitud säbrlulist, head isu siis värvi söömisel!