Toiduuudised

Eestlane katsetab maitsetega, kuid eelistab klassikalist kanget sinepit

Kaja Roomets, 8. november 2014 15:00

4 KOMMENTAARI

v
Virgo/ 9. november 2014 20:12
Aitäh Kajakene,teen ise sinepit on palju parem.Jätsid rääkimata,et igale asjale läheb erinev sinep.Näiteks liha,kana, kala.
d
dfdf/ 8. november 2014 22:32
1kord sain proovida mingit muud välismaa sinepit. See oleks olnud nagu mingi mage zelatiini vesi kuhu segatud 1/4 õiget sinepit.
õ
õige/ 8. november 2014 16:52
need igasugu magusad lörrid on rohunärijatele st.anoreksikutele parajad.
e
Elbil/ 8. november 2014 16:01
Millal Põltsamaalt hakkab tulema- Mädarõigas majoneesiga ? Tiblad oskavad ja meie ....!?