Suhkruvaba dieet mõjub nahale tõeliselt hästi. Pidasin vastu umbes 4 kuud, aga nahk muutus sellel ajal ikka uskumatult siidiseks ja pehmeks. Magusaisu võtsid ära banaan jt. puuviljad ning röstitud must leib:)
Artiklis leidub mitmeid sisulisi vigu, neist hullemad: 1. "Samamoodi soodustavad põletikku kehas – ja nahas – liigsed oomega-6-arahhidoonhapped, mida leidub suhteliselt suurtes kogustes munarebus, linnuliha nahas ja maisiga toidetud loomade siseorganites". - selline tekst olukorras, kus põhiline osa omega-6 õlidest tuleb tööstuslikest taimeõlidest!?! Ära väldi munarebu ega kananahka, väldi margariini! 2. Jääb mulje, et süüdlane on ainult suhkur, muud süsiveskud on süüst priid. kahjuks pole see nii - organismi jaoks süsivesik on süsivesik. Kui ülemäära tarbida, on tulemus sama. Kui palju on ülemäära? Kui sa just tippsportlane pole, siis hoia süsivesikud alla 100 g päevas.
Kaunvilju soovitatakse tihti kui tervisliku allikat kiudainetele, vitamiinidele, mineraalidele. Lisaks olla kaunviljad „kõrge“ valgusisaldusega. Tegelikult ei ole kaunviljad valgutihedad – enamik neist sisaldab süsivesikuid kaks-kolm korda rohkem kui valke. Ja päris kindlasti pole kaunviljad nii proteiinirikkad kui liha, mereannid ja munad. Kui me võrreldeme kaunvilju köögi- ja puuviljadega, siis kahvatuvad kaunviljad nii toitainete kui kiudainete hulga poolest.
KOMMENTAARID (6)