Toiduuudised

Lugu ilmus esmakordselt 2013. aasta oktoobri Tervis Plussis.

Sa oled see, mida sööd, ja su nahk on selle selge peegelpilt (6)

LISA KOMMENTAAR

dieet18. november 2014, 23:24
Suhkruvaba dieet mõjub nahale tõeliselt hästi. Pidasin vastu umbes 4 kuud, aga nahk muutus sellel ajal ikka uskumatult siidiseks ja pehmeks. Magusaisu võtsid ära banaan jt. puuviljad ning röstitud must leib:)
H6k3. november 2014, 22:46
Sa oled see, mida sööd, ja su nahk on selle selge peegelpilt ehk tuleb ainult siledat ja nooruslikku nahka süüa, mitte kortusus :D
Kiire3. november 2014, 18:26
Sa oled see mida sa sööd... Mina olen väga kiire kuna söön vaid kiirtoitu!
mõh3. november 2014, 17:32
Järjekordne targutamine. Tüütab ära juba.
spetsialist3. november 2014, 14:03
Artiklis leidub mitmeid sisulisi vigu, neist hullemad:
1. "Samamoodi soodustavad põletikku kehas – ja nahas – liigsed oomega-6-arahhidoonhapped, mida leidub suhteliselt suurtes kogustes munarebus, linnuliha nahas ja maisiga toidetud loomade siseorganites". - selline tekst olukorras, kus põhiline osa omega-6 õlidest tuleb tööstuslikest taimeõlidest!?! Ära väldi munarebu ega kananahka, väldi margariini!
2. Jääb mulje, et süüdlane on ainult suhkur, muud süsiveskud on süüst priid. kahjuks pole see nii - organismi jaoks süsivesik on süsivesik. Kui ülemäära tarbida, on tulemus sama. Kui palju on ülemäära? Kui sa just tippsportlane pole, siis hoia süsivesikud alla 100 g päevas.
uba;3. november 2014, 13:37
Kaunvilju soovitatakse tihti kui tervisliku allikat kiudainetele, vitamiinidele, mineraalidele. Lisaks olla kaunviljad „kõrge“ valgusisaldusega.
Tegelikult ei ole kaunviljad valgutihedad – enamik neist sisaldab süsivesikuid kaks-kolm korda rohkem kui valke.
Ja päris kindlasti pole kaunviljad nii proteiinirikkad kui liha, mereannid ja munad.
Kui me võrreldeme kaunvilju köögi- ja puuviljadega, siis kahvatuvad kaunviljad nii toitainete kui kiudainete hulga poolest.