Toiduuudised

Miks poepiim ei lähe hapuks (13)

LISA KOMMENTAAR

dr. Karu27. oktoober 2014, 20:29
Õige piim sisaldab vaske. Enne ostmist peab vase sisaldust testima. Muidu võite saada pullipauguga piima.
Hunt27. oktoober 2014, 12:35
äkki piimapulbrist tehtud see piim.
totu27. oktoober 2014, 11:26
Ega valget värvi destilleeritud veel polegi lihtne hapuks minna,esmalt on vaja tööstuslikke ja keemilisi abivahendeid lisada.
..27. oktoober 2014, 09:06
kunagi maitsesin kogemata seda riknenud piima...uiiiiiii...mingi rõve KIBE?!? löga :D
vesi ei hapne,27. oktoober 2014, 08:08
vaid rikneb, piimalaadne ollus ka ei hapne. Täisväärtuslikku toitu polegi tänapäeval võimalik saada.
Kus sa seda piima näed?27. oktoober 2014, 08:55
Kui see Mendelejevi tabel sinna juurde lisada---millega see valge ollus on kokku puutunud!
Pakil peaks olema!
Valge,
Piima laadne, maitsestatud ollus!
kõigepealt27. oktoober 2014, 06:16
ostan kalli raha eest lahjat ja tapetud nn piima, ning siis lähen ja ostan kuskilt mahepoest veel ropuma raha eest neidsamu baktereid mida teised hoolega hävitanud on. haige ju. kuigi äriideena hea .
Kui palju27. oktoober 2014, 05:33
on inimesi, kes veel ehtsa piima maitset mäletavad? Ega see automaadi oma päris õige olegi. Talumehelt saad õiget piima.
Junga27. oktoober 2014, 01:27
Piim läheb nii rõvedaks sest keemiat on sees muidu ju euroliidus müüa ei tohi .Euroliidu direktiivi nõue on see, isegi meel peab säilitus aine sees olema .vanasti ka ju pastoriseeriti piima see ju rõvedaks ei läinud kui täpselt vaadata siis kus on kirjas et pastoriseeritud on piim :D ainult venekeeles :D:D
Sander26. oktoober 2014, 20:14
Üks pastoriseeritud ehk tapetud bakteritega piim, ei saagi hapneda, saab vaid roiskuda.
Riisikas 26. oktoober 2014, 17:44
ingrid zoru26. oktoober 2014, 17:34
MIKS EI SAA POEMAHLAST TAHA KODUVEINI
26. oktoober 2014, 19:51
Sest sinna on sisse kustud.