Toiduuudised

Hea kohupiimakreem on parajalt paks ja naturaalse maitsega (7)

LISA KOMMENTAAR

John 21. oktoober 2014, 16:50
Olen saanud söödava "kreemi", segades topsikodujuustu sisse rosinaid või kodumoosi. Poekreemid on tõesti liiga magusad. Olen ka kreemi seganud lahja kohupiimaga läbi.
Testist tuleb välja, et mida rohkem keemiat, seda maitsvam. Nopri on vist meelega välja jäetud, ega ta neile testijatele meeldinud polekski, liiga naturaalne. Seistes vajub vesi põhja ning ei säili kaua. Seda need lisaained teevad...
ei soovi18. oktoober 2014, 21:08
ei kõlba süüa, isegi lapsed ei taha, imal plöga
Enn18. oktoober 2014, 18:53
Minu jaoks on kreem hea, kui seal ei ole sees säilitusaineid. Ma ei mõista, miks peab panema sisse värvainet, sest marjad annavad ise värvi, miks peab olema maitsetugevdaja, mulle meeldib marjade looduslik maitse ja ka lõhn. Lühikesed tähtajad peaksid olema.
fgh20. oktoober 2014, 06:40
Lisaks guarakummi, mis teeb maitse väga keemiliseks. Aga samas paneb see ka silte lugema, et seda maitselist jõledust kogemata mitte ostukorvi panna. Liiga magusad on kohupiimad ka.
lauri18. oktoober 2014, 16:27
tee ise:
võta 1 pakk vahukoort ühe ühiku kohupiima (pasta) kohta. kohupiima võtad sellise, mille järele isu on. saada on banaani, vanilli, rosina ja kakao pastad, tavalised teralised kohupiimad + lahja / rasvata kohupiim. paned oma valitud kohupiima või pasta koos paki vahukoorega anumasse ja lased miksriga vahule. lõpus lisad vastavalt huvile aineid. teed kreemi valmis ning pärast sööd moosiga seda või sööd niisama. kakaukohupiim sedasi vahukoorega kreemiks lastult on üks ühele emma šokolaadikreemiga. kui palju sööjaid on, tuleb võit ka hinnas.
söödik18. oktoober 2014, 14:58
kohupiimamaitse peaks ikka ka kohustuslik olema
Tarbija.18. oktoober 2014, 13:35
Need kohupiimakreemid ja jogurtid on nii magusad ja läilad ja eaineid täis.Meeldivad maitsestamata jogurt, panen ise marju ja natuke mett juurde kui magusat soovin ja Nopri talu tooted , on küll kallimad aga maitsvad ja naturaalsed, mida lastele anda.