Toiduuudised

Tervislikud toidud, mida peaksid tegelikult vältima

Silja Paavle, 17. oktoober 2014 12:50

4 KOMMENTAARI

m
Mari/ 17. oktoober 2014 21:54
Rasvavastasus on ajast maha jäänud trend. Praegu on in "High fat, low carb", sest süsivesikud on kordades kahjulikumad ja lisaks ka veel kaalulisavamad kui rasvad. Viimased on organismile teatud koguses lausa hädavajalikud. Korraga suure hulga süsivesikute manustamisel aga muudab organism need väga kiiresti depoorasvadeks ja ladestab puusadele, kõhule ja reitele, meestel aga siseorganitele,.
v
võmp/ 17. oktoober 2014 16:09
elu on lühike ja seda tuleb süües nautida
l
17. oktoober 2014 14:33
Loomne rasv on kasulik. Taimerasv muidugi kahjulik. Kel kõrvad on kuulda, see kuulgu.
t
tuulika/ 17. oktoober 2014 13:40
Aga ma polegi kunagi kuulnud, et need asjad tervislikud olexid, valgubatoonidest pole kuulnud, et nad olemaski olexid. Mis poesalatitesse puutub, on neid muidugi väga erineva kalorsusega.