Toiduuudised

Mis teeb kelnerist hea teenindaja?

Piret Parik, 11. oktoober 2014 15:00

7 KOMMENTAARI

l
Lihtsalt täpsustuseks/ 12. oktoober 2014 23:21
Kelner ei ole meessoostsõna nagu seda ekslikult peetakse. Kelneri ja ettekandja professioon ja tööülesanded on erinevad.
s
staar kelner/ 12. oktoober 2014 20:18
Järgmine!
Mis tahad?
juua vä, ise ei oska pudelit avada?
naine oled vä?
r
Rix/ 12. oktoober 2014 14:24
Tiiu pole kelner vaid ettekandja,jahupead.
t
tosijee/ 11. oktoober 2014 21:53
üliõige artikkel. töötan samal alal ja ei saa ühelegi punktile vastu vaielda
p
palun vabandust/ 11. oktoober 2014 20:10
aga see noormees tuleb panna dieedile,saata spordisaali,ajada habe ja juuksed,panna selga korralikud riided,lips ette.selline teenindaja ei sobi soliidsesse restorani.
e
Ei saa./ 11. oktoober 2014 20:35
Sest siis inimesed vaatavad, et kui selle resto toitu süüa jääb alakaaluliseks ja juuksed kukuvad välja.
Aga kui töölised priskete söönud nägudega siis on ka toit hea. See on kõik turundus sa vana mats.
v
Vana Koer/ 11. oktoober 2014 21:16
Eksite,
puhas ja korrektne välimus loob usaldust, kasimatu ning rasvunud tüüp tekitab pinget kuna oled aina valvel jälgides toidu puhtust ning muutud paranoiliseks arve suhtes.
Tiiu Parm ei ole siiski "kelner" (tal pole testiseid), ta on hoopis "kelnerin", vanasti kutsuti ka "ettekandja"ks.