kasvav laps vajab ikka valgurikast toitu, aga friikartul valke ei sisalda. friikaid võib ju süüa, aga lisandiks peaks siis olema nt. liha, kala munad,piimatooted.
siin.....imestan et seda saasta koolilastele soovitavad....emana ma seda heaks ei kiida..liiga rasvane suutäis ja ma ei usu et see lastele just hea valik oleks..
Hea artikkel..rohkem ei osta..toodetud Poolas...Belgias..olen kodumaise kauba fånn..lugematta tootjamaad olen neid tooteid mönikord ostnud..LÖPP SEL LOOL!!!!
Hea artikkel..rohkem ei osta..toodetud Poolas...Belgias..olen kodumaise kauba fånn..lugematta tootjamaad olen neid tooteid mönikord ostnud..LÖPP SEL LOOL!!!!
Miks peab sellist ebatervislikku toitu promoma? Ja veel nii, nagu oleks see IGAS EAS koolilastele sobiv. Ei ole ju. Peale selle, et on absurdselt kõrge hinnaga, sisaldab igasuguseid mittevajalikke lisandeid.
ülikooli ajal sai kah ühikas "friikaid" tehtud. Aga ei mingit "dekstroosi" (sünteetiline magusaine!) või "säilitusaineid". Kartulimaitseiane koostisest ma ei hakka rääkimagi! Kodumaine kartul, lõikasime ketasteks, veidi soola ja pipart ning ahjuplaadiga ahju. Mis pagana vahet, kas on sakiline või mitte. Seda enam, et need Poola-Indo_hiina kartulid iseon üksparas keemia.
Selline artikkel on kuritegelik! Nagu ka friikartulite toiduks nimetamine. See artikkel on avaldatud arstide ja ravimifirmade rõõmuks. Nii on rohkem hädaldajad, kes enda tervise eest ei vastuta, aga tervist rikuvad küll.
Rämpstoit, hüperaktiivsed lapsed, töötud vanemad, alko-narko-sõltlased... jne. Või valite puhta, naturaalse toidu, tervise, töö- ja otsustusvõime? Eesti tulevik on igaühe enda otsus!
Kusjuures õigesti valmistatud friikartulis on näiteks nii vähem rasva kui ka soola kui keskmises leivas, rääkimata igasugustest muudest lisaainetest, mida leivale selle ilusama välimuse ja säilivusaja pikendamiseks lisatakse. 20. september 2014, 13:47
KOMMENTAARID (16)