olen just selliste allahinnatud ja realiseerimistähtaja ületanud toiduainete ostja. Seni ikka veel elus. Ostan alati ka edaspidi, kui vähegi võimalik. Mis teha - suur pere ja väikesevõitu palk.
No ütleme siis niimoodi, et viimasel ajal pole seda kuupäeva mõtet üldse vaadata kuna juba kuupäeva pakendi peale trükkimise ajaks on kaup aegunud, kuna nõudlust nii "rahvarohkes" riigis lihtsalt ei ole.
et nagu mis mottes eesti kodudes pea 260 kg toitu aastas IGA INIMESE kohta ära visatakse? (kui samas lauses välja toodud, et üle kilo toitu nädalas IGA INIMESE KOHTA)... Mitu nädalat nende arvutuste kohaselt siis aastas on? Isegi kui 2 kg näo kohta ära visatakse nädalas, ei saa se nr olla kuidagi 260 kg inimese kohta Kopeerin: Igapäevase toiduvalmistamise ja planeerimata ostude tõttu raisatakse Eesti majapidamistes ühe inimese kohta üle kilo toitu nädalas ehk umbes 260 kg toitu iga inimese kohta aastas, kinnitab Euroopa Komisjoni uuring.
sööme pügikastist kõikke.Nii hea on äravistud pakke tühjaks pigistada,vahest tagant tulemine on kergem.Suvel on toit elusa lihaga,oi kui maitsev.Kuupäevadest ei hooli üldse.Jõudu kodutud ja töötud!!
tänapäeval seisab piim vähemalt nädal aega kui "kõlblik kuni" on otsas lihatooted viska sügavkülma ja võid tarbida kasvõi aasta hiljem midagi ei juhtu kui ikka on sama päeva tooted -50% ostan kindlast ja hiljem hea võtta iseasi kui külmakett on kuidagi katkenud /seda ei tea keegi ette/ võib midagi juhtuda tuleb aga selliseid tooteid osta väga üsaldusväärsetest kauplustest head isu
"Kõlblik kuni" tähtajaga tooteid ei tohi müüa? Valga Siili keskuse Konsumis müüakse küll, lausa eraldi letis on nii alkohol kui muud kaubad. Olen sama täheldanud ka Põlva Konsumis, Tallinnas Grossi poes (Majaka).
Ilmselt ei taju kõik tarbijad asjaolu, et märgitud tärmin tähistab antud toote 100% toiteväärtust (sekka siis lõhnad-maitsed-värvid..). Iga üleläinud päev kahandab selle produkti kasulikkust; samas, kui muud parameetrid ehk kaubanduslik välimus näivad olevat vägagi OK. Tuletame meelde legende kartulisalati ülepesemisest ja valmistoitude jälle-ja-jälle-soojendamisest söögikohtades.. Teadmamees Gunnar Aarma rääkis pidevalt, kuidas näiteks loomne valk sureb 24 tunniga (tema sõnade järgi energia seal lihas)! EHK siis - keegi ei keela neid toiduaineid tarbida, aga suure tõenäosusega sööte te lihtsalt ballasti. Mille hiljem vetsupotti lasete, heal juhul tagantpoolt :)
Mul kuupäev alati savi, läheb seni kuni kehvasti ei lõhna. Alles eelmine nädal kukkus aegunud salati karp maha, pool põrandal. Kühveldasin käega karpi tagasi, panin nahka ja midagi pold viga.
KOMMENTAARID (32)