Toiduuudised

Tanklatoit: põhitegija on valge sai, kuid maitseelamusi jagub ka gurmaanidele (5)

LISA KOMMENTAAR

BOT12. juuli 2014, 19:41
Täiega segavad need kütusetankijad normaalseid söövaid inimesi tanklates! Järjekord kõik tellib nagu üks mees burkse, hotdoge, kohvi või salateid, aga ikka leidub mnigi töll, kes saba lõpus sügeleb et tal on kiire ja vaja ainult kütuse eest maksta jne! Krt kui tankida tahad, osta kohe baar kanistrit kaasa endale autosse järgmine kord, aga ära roni tanklasse tankima ja normaalseid inimesi segama!
no13. juuli 2014, 11:40
mine söö oma plämbat mäkis või tee kodus normaalset sööki, aga ära töllerda jalus tanklat sihtotstarbeliselt kasutavatel inimestel!
väkk12. juuli 2014, 17:02
Normaalne inimene isegi ei vaata selle tankla-rkioski jms.rämpsu poole.
Jänes12. juuli 2014, 13:56
"...artikli kirjutamise hetkel said Nestes pensionärid pensionitunnistuse ettenäitamisel kohvist-croissant’ist koosneva komplekti 1.50 eest.."
Hinnatundlik pensionär saab selle raha eest termosetäie kohvi ja vähemalt 6 korralikku võileiba kaasa tehtud. Samas tore ikka, et hoolite ka eestis ringi sõitvatest penskaritest, kes tulevad paaki täis laskma :)
ass12. juuli 2014, 16:30
Jummel küll, mis võrdluseid sa veel tood...
Mugavus ja kiirus maksabki! Kui ei soovi ise midagi teele kaasa teha ja soovid kiirelt seda sööki kaasa, siis maksadki kinni selle mugavuse, kui soovid.