Toiduuudised

Muna: maitse-eelistused peegeldavad iseloomu

Kersti Eero, 19. aprill 2014 18:00

4 KOMMENTAARI

k
kolme viimast/ 7. mai 2014 18:50
meetodit ei kasuta ma üldse. Teisi munaroogasi teen meelsasti-ja kas muna nüüd kõva-,või pehme keetes saab -polegi nii oluline.Ja kui nii lihtsalt saab sõprade iseloomusi hinnata-siis saaksid poest varsti munad otsa!
m
mina/ 4. mai 2014 14:42
uskumatu millst kontrollimatut paska võivad ajakirjanikud kirjutada
h
humm/ 20. aprill 2014 12:35
Ma olen väga mitmekülgne, sest mul ei ole eelistusi, kuidas munad valmistatud on.
Õ
.../ 20. aprill 2014 09:21
Õigem on muna keetmiseks KÜLMA vette panna!