Toiduuudised

Mikrolaineahi: ohtlik või mugav kodumasin (6)

LISA KOMMENTAAR

ebb16. aprill 2014, 12:53
usun samuti, et mikrolaineahi tapab kõik elusa toidust ära ning alles jääb toitainetevaene mass. pigem söön oma sööki juba külmalt, kui mikrossee panen.
Vabandust16. aprill 2014, 09:04
kas teete reklaami või,tulge ma kingin teile selle ahju mis seisab keldris aastaid.Mõtetu asi mis sai kunagi omal ka ostetud suure tuhina peale nagu kohvi masinad ja üldse köögitehnikat mida tuleb auto pagazi täis viia prügimäele.Huvitav selliseid asju enam ei taha ka keegi isegi ilma rahata.Olgem ausad,omale sai ka maja,kõigeparemad toidud saavad päris kodu tavalises ahjus.Nüüd tuleb suvi,ei teagi mis saab,suvel ei pea ju ahju kütma.Nende köögi jamade asjade juures on süüdi kõik naised,ostetakse kõike mida nähakse.Mida ma tahaks veel öelda,parem toit tuleb ka puupliidil ja selles praeahjus.Vot Te uskuge või mitte aga see on nii,tehke või tuhat tuld.Isegi lihal on teine maitse kui praed.
Avo16. aprill 2014, 06:38
Nagu oli kirjas - Nagu toidu soojendamisel ikka, väheneb ka mikrolaineahjus kuumutamisel roogade mineraalainete, vitamiinide ja ensüümide hulk. Pliidil või ahjus soojendades säilivad toidu maitseomadused paremini.
Mikrolaineahi hävitab toidus kõik kasuliku ja söögiks jääb kõlbmatu/toitainevaene mass.