Keit Triisa kokkab kodus rohkem kui ta meesFoto: ERAKOGU
Toiduuudised
5. november 2013, 17:20

Keit Triisa peres majandab pottide-pannidega naine (5)

Hiljaaegu kihlunud lauljatar Keit Triisa tunnistab, et noore pere kodus möllab köögis rohkem tema kui mees.

„Meie peres on potid-pannid minu valduses," kinnitab Triisa Õhtulehele. Samas ei ütle ta, et naised paremad kokad oleksid kui mehed. „Usun, et et toidu valmistamise oskus ei olene soost vaid pigem viitsimisest ja kogemusest."

„Mu enda firmaroaks võib pidada koduseid kotlette sibula ja shampinjonidega. Hea on lisada ka porgandit vōi paprikat, mis teeb kotletid veel ōhulisemaks ja maitsvamaks," julgustab Keit kotlettidega eksperimenteerima. „Selle toiduga saab igaüks hakkama," kinnitab noor ema ja lisab, et tilli-koorekaste ning keedetud kartul teevad roast ehtsa koduse toidu.

Üldiselt proovib Keit toituda tervislikult ja eelistab teha kiireid ja lihtsaid toite, et mitte lapse kõrvalt liiga palju aega vaaritamisele kulutada. „Ootan aega, kui laps on juba nii suur, et saab mind lihtsate asjadega aidata, siis saame koos rohkem põnevaid toite katsetada."

Keit tunnistab, et võrreldes krooniajaga kulub raha rohkem. „Toidu peale kulub tõesti palju ning kindlasti saaks odavamalt kui söögi osas mitte nii valiv olla. Pärast rasedust on minu kehakaal ning tervislik seisund aga nii tähtsaks saanud, et tasakaalustatud toitumine on oluliseks saanud ning tihtipeale kulub ka tervislike valikute peale rohkem raha," tunnistab naine. „Krooniajaga võrreldes on praegu vaja poes kahtlemata tõsisemalt kalkuleerida."