Tõnis Siiguri valmistatud road pakuvad kõrgusest avanevale vaatele tõsist konkurentsi. Foto: Mati Hiis
Toiduuudised
8. juuni 2013, 08:00

Restoran 50 meetri kõrgusel (1)

Taevarestoran Dinner in the Sky alustas oma tänavust tuuri mai lõpul Vilniusest, teisipäevast saab 50 meetri kõrgusel keha kinnitada ka Tallinnas. Kui eelmisel aastal seisis taevarestoran Vabaduse platsil, siis nüüd, 11.–16. juunini võib nautida Rotermanni kvartalist avanevaid vaateid.

Suupistemenüü valinud saavad kraana otsas rippuda 20, lõunasöögi tellinud 40 minutit. Neljakäiguline õhtusöök koos kokaga kestab tunni.

Taevarestorani köögipealikud on Soome 2013. aasta parima restorani Chef & Sommelier peakokk Sasu Laukkonen ning Eesti oma tipud Tõnis Siigur ja Mihkel Heinmets. Esimest korda tõusevad peale kokkade taeva alla ka džässmuusikud Raivo Tafenau, Siim Aimla ja Anneliis Kits.

Odavaima õhtusöögi eest tuleb välja käia 29 eurot, neljakäiguline kõhutäis maksab

99 eurot.