Toiduuudised

Mee omadused määrab õietolm (5)

LISA KOMMENTAAR

26. mai 2013, 09:44
Vedela ja kreemja mee kõrval on ka lihtsalt pehmemaks tehtud mesi,mida enne villimist hoitakse soojas kuskil 30 kraadi ööpäeva.Selline mesi on sama meeldiv nagu kreemjas mesi,ainukese vahega,et teda pole vedeldatud ega struktuuri lõhutud.Vedela mee uuesti kristaliseerumine jämedakristalliliseks ei tähendagi alati üle kuumutamist,vaid tõesti eri mee liikide kristalliseerumise omadustset.
ma pole25. mai 2013, 15:15
see aasta ühtki mesilast ega erilast näinud...ka kärbseid mitte.Liblikaid vähesel määral,aga sääskedest puudust ei tunne! Elan linn-külas,kus eelmine aasta selle aja peale sain ikka mõne sutsaka juba.Võililli õitseb jubedalt-kuid tühi lennuväli...Mis juhtund?
jaakko25. mai 2013, 12:03
Mesi saab ravitseva omaduse rohkem loodusliku antibioodi - taruvaigu osast mees. mees on taruvaikku olenevalt 3-7 % . "mesi" lahustab öietolmu nö koore ja öietolmu omadused saab organism omandada. mesilased ise selleks, et öietolmu nö "lahustada" teevad suira. möne nädala järel on mesi lahustanud öietolmu kübemete koore. Sama meetodit vöib ka ise kasutada, saades meele lisa "vöimu" Aga raviva toime saab mesi enamalt taruvaigu osast mees.
jaakko25. mai 2013, 11:56
Mesi saab ravitseva omaduse rohkem loodusliku antibioodi - taruvaigu osast mees. mees on taruvaikku olenevalt 3-7 % . "mesi" lahustab öietolmu nö koore ja öietolmu omadused saab organism omandada. mesilased ise selleks, et öietolmu nö "lahustada" teevad suira. möne nädala järel on mesi lahustanud öietolmu kübemete koore. Sama meetodit vöib ka ise kasutada, saades meele lisa "vöimu" Aga raviva toime saab mesi enamalt taruvaigu osast mees.