Toiduuudised

Poja lemmik ehk viinerisupp  

ÕL , 23. detsember 2011 07:03
Vaja läheb: 2 l vett, 100 g riisi, 3–4 kartulit, 1–2 aedviljapuljongikuubikut, 3–4 hapukurki (näiteks Salvesti piprakurki), 2 purki või pakki purustatud tomateid (sobivad ka maitsestatud variandid), 10–12 viinerit, tabascot, soola, serveerimiseks hakitud peterselli.

Valmistamine: Pane riis keema. Kui see on poolpehme, lisa kooritud ja tükeldatud kartulid, veidi aja pärast puljongikuubikud, tükeldatud hapukurk, viinerid ja purustatud tomat. Keeda, kuni kartulid on pehmed, maitsesta tabascoga ja vajadusel lisa soola. Enne serveerimist haki peale peterselli. Samuti võid panna kas hapukoort või hoopis sidruni- või laimiviilu.

Samal teemal

23.12.2011
Silvi Vrait: "Kõige tähtsamad on inimesed laua ümber."