Toiduuudised

Eesti leiva päev ja kulinaarne glamuur vabaõhumuuseumis 

Õhtuleht, 17. september 2011 08:57
Pühapäeval vabaõhumuuseumis avatavas leivalaboris saab igaüks täiendada oma teadmisi leivast.

Köstriaseme talus näeb, kuidas paistekakku küpsetati ja odrajahukäkke valmistati ning Härjapea talus on päevakorral põrandaleiva küpsetamine ja võitegu. Aarte talus aga läheb rukkikohvi röstimiseks. Samas ei puudu ka kulinaarne glamuur Eesti Kulinaaria Instituudilt, kelle kokad oma leivatoitudele huviliste hinnangut ootavad.

Samal ajal säristavad Nätsi tuuliku mäel Tallinna mainekamad kokad publiku silme all panne ning padades ja kateldes keeb parim osa Eesti maitsest. Inspireerituna Eesti ja Põhjala köögi traditsioonidest, on paarkümmend pealinna restorani terve suve Tallinn 2011 erimenüüd pakkunud ja samu roogi on nüüd pühapäevalgi võimalik mekkida.

Samal teemal

11.02.2017
Ära viska ära I Mida teha tahkunud leivast?