Toiduuudised
6. veebruar 2010, 08:54

Šokolaadikreem

Vaja läheb: 350 g mascarpone’t või muud toorjuustu, 3 dl vahukoort, 6 cl Vana Tallinna šokolaadilikööri või Baileyst, 200 g tumedat šokolaadi, kaunistamiseks granaatõunaseemneid.

Valmistamine: Sulata tükeldatud šokolaad kuumaveevannil ja jahuta. Hõõru toasoe toorjuust puulusikaga vahule ja lisa liköör. Sega juurde vahustatud koor ja siis šokolaad (väga hoolikalt ei ole vaja seda teha, sest segu võib jääda ebaühtlaselt kirju). Tõsta lusikaga serveerimisnõudesse või kasuta kondiitripritsi. Pane mõneks tunniks külma maitsestuma. Kaunista granaatõunaseemnetega. Dessert on rammusavõitu, seepärast sobib suurepäraselt kõrvale tassike kanget kohvi.