Foto: Kollaaž (Jaan Heinmaa)
Toiduuudised
3. juuni 2023, 08:10

Säästujuht: pühapäevaks superkiire kreveti-nuudlivokk, argiõhtuks koorene kartulivorm

Kas ka sina oled postkastis toidupoodide sooduspakkumiste lehti vaadates ohanud, et keegi võiks aidata välja raalida neist soodsaima? Toidutare ja Kliendilehed.ee tulevad siinkohal appi. Oleme sinu jaoks välja otsinud, milline võiks pakkumisi arvestades olla lähiajal sulle odavaim pood ning millised kaks maitsvat toitu jõuaksid kampaaniahindu kasutades lauale tavapärasest märksa soodsamalt.

Vaata pakkumisi www.kliendilehed.ee

Rikkalik koorene ja juustune kartulivorm võiks olla alternatiiviks tavapärastele keedu- või ahjukartulitele. Roog passib lisandiks nii lihale, linnulihale kui kalale, aga on piisavalt toitev, et seda süüa lihtsalt koos toorsalatiga. Ühtlasi on see suurepärane võimalus kasutada ära vanu kartuleid, mis muidu enam ei isuta.

Foto: Jaan Heinmaa

Koorese kartulivormi retsepti vaata SIIT

Retseptis vajalikku sulatatud juustu leiab tavahinnast soodsamalt Rimi kauplustest, kus 185 g karbid erinevaid Valio Viola juuste maksavad 1,29 eurot (kilo hind 6,97 eurot). Grossi poes maksab samasugune karp Viola klassikalist juustu 1,18 eurot (kilo hind 6,38 eurot). Riivitud cheddar juustu kampaaniapakkumistest praegu silma ei jäänud, aga küllap jääb roog maitsev ka siis, kui selle asemel kasutada Valio Eesti riivjuustu, mille 500 g pakk maksab Maxima kauplustes 3,79 eurot (kilo hind 7,58 eurot) või E-Piima Eesti riivjuustu, mille 250 g paki saab Rimi poodidest kätte 1,69 euroga (kilo hind 6,76 eurot). Meie poodidest leiab kampaaniahinnaga Valio Atleet riivjuustu pitsale, seal maksab 200 g pakk riivjuustu 1,69 eurot (kilo hind 8,45 eurot).

Foto: Jaan Heinmaa

Superkiire kreveti-nuudlivoki retsepti vaata SIIT

Retseptis vajalikke krevette leiad kampaaniahinnaga Maxima kauplustest. Lahtiselt on müügil toored Vannamei krevetid, mille kilo maksab 6,49 eurot ning 700 g pakis Nowaco keedetud krevetid hinnaga 6,49 eurot ja kiloses pakis Vannamei keedetud krevetid hinnaga 9,99 eurot. Külmutatud köögiviljasegu leiab tavahinnast veerandi võrra soodsamalt Rimi kauplustest, kampaaniahinnaga köögiviljasegu tasub vaadata ka Grossi ja Maxima kauplustest. Magus tšillikaste aga tasub kaasa haarata Coopi poest, kus 700 ml kastmepudel maksab 3,59 eurot või Delice`i kauplusest, kus 200 ml pudel Sriracha magusat tšillikastet maksab 2,99 eurot.

Uus hinnainfo jõuab Toidutare veebi juba kolmapäeval ehk 7. juunil ja järgmisi Säästujuhi retsepte koos poodlemissoovitustega vaata järgmisel laupäeval ehk 10. juunil www.kliendilehed.ee