Külm suvine petisuppFoto: Jaan Heinmaa
Toiduuudised
3. juuni 2023, 11:00

Esimesed kiired tärkajad soovivad lauale!

Suve algus toob olulise muutuse toidulauale, sest nüüd on peenralt võtta rohkelt värsket kraami. Spinat, redised, ürdid, roheline sibul, salatid, rabarber – need toovad menüüsse märgatava värskuselisa. Sesatp tasub seda kõike nüüd ja praegu võimalikult ohtralt oma toidus ära kasutada.

Mõnusa maitselisa annab mõni spinatileht smuutis või omletis, rediseviilud krõmpsuvad võileival ja salatis, rabarber on asendamatu magusalaual, aga üllatab ka soolastes roogades ja no ürdid sobivad igale poole. Suvi on värskete salatite aeg ja salativalik on oi kui lai, sealt leiab igaüks endale meelepärast. Aga see ei ole ainult värskus, mille kiired tärkajad lauale toovad, vaid ka rohkelt vajalikke vitamiine ja teisi kasulikke aineid.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99