Rabarberitiramisu kirsikompotiga

Foto: Ragne Värk
Ragne Värk 24. mai 2023 18:00

Hooajaline kausikook annab suvepidudele võimsa lõppakordi. Võid selle juba kaks päeva varem valmis teha, nii ei pea viimasel hetkel magusalaua pärast muretsema.

Valmistamise aeg
30–40 min
Kogus
6 portsjonit
Rabarberimoos:
  1. 400 g rabarbereid
  2. 1 kaneelipulka
  3. 100 g suhkrut
  4. 0,5 dl vett
  1. Rabarberi asemel proovi ka õuntega.

Kirsikompott:
  1. 300 g kivideta kirsse vedelikus
  2. 50 g suhkrut
  3. 1 sl maisitärklist
  4. 4 sl vett
Kook:
  1. 2 dl vahukoort
  2. 175 g toasooja toorjuustu
  3. 230 g vanillipudingut
  4. 50 g tuhksuhkrut
  5. 1 tl vanillisuhkrut
  6. 150 g Savoiardi küpsiseid

Edasi lugemiseks:

Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad

Vaata võimalusi
  • ligipääsu kogu Õhtulehe tasulisele sisule
  • vähem reklaami
  • jagada lugemisõigust nelja sõbraga
Näita vähem
1 € / kuu9.99 € / kuu
-90%
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
3.99