Valmistamise aeg
30–40 min
Kogus
6 portsjonit
Rabarberimoos:
- 400 g rabarbereid
- 1 kaneelipulka
- 100 g suhkrut
- 0,5 dl vett
Rabarberi asemel proovi ka õuntega.
Kirsikompott:
- 300 g kivideta kirsse vedelikus
- 50 g suhkrut
- 1 sl maisitärklist
- 4 sl vett
Kook:
- 2 dl vahukoort
- 175 g toasooja toorjuustu
- 230 g vanillipudingut
- 50 g tuhksuhkrut
- 1 tl vanillisuhkrut
- 150 g Savoiardi küpsiseid
Edasi lugemiseks:
Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad
Vaata võimalusi
1 € / kuu9.99 € / kuu
-90%
Osta üks artikkel
Ühe artikli lugemisõigus
3.99
Tellimus olemas? Logi sisse