Foto: Ragne Värk
Toiduuudised
24. mai 2023, 06:00

LAPSED KÖÖGIS | Ahjuomlett

See munaroog ei nõua valmistajalt väga suurt vaeva, lõpptulemus on aga maitsev ja toitev.

Valmistamise aeg
10 minutit + 20–30 minutit küpsemisaeg
Kogus
3 portsjonit
Vajad:
  1. 1 supilusikatäis võid
  2. 5 muna
  3. 0,5 detsiliitrit piima
  4. 50 grammi riivitud juustu
  5. soola, pipart
Tee nii:
  1. Pane ahi tööle 200 kraadile. Aseta või ümmargusse, 21sentimeetrise läbimõõduga ahjuvormi ning tõsta ahju. Löö munad kaussi, vala peale piim ning klopi need segamini. Lõika sink kuubikuteks ja lisa koos riivitud juustuga munasegule. Maitsesta soola ja pipraga. Võta ahjust vorm ja vala segu sinna sisse. Seejärel pane vorm uuesti ahju ja küpseta munarooga 200 kraadi juures 20–30 minutit.

  2. Laps saab ise hakkama

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99