Sel nädalavahetusel tagas Ivan Derizemlja endale edasipääsu Bocuse d'Or Euroopa vooru, mis peetakse järgmise aasta märtsis Trondheimis.
Foto: Bocus d`Or Eesti, 15. mai 2023 18:31
Gastronoomiakonkursil Bocuse d'Or Europe esindab Eestit peakokk ja Rondeau OÜ omanik Ivan Derizemlja. Ta pürgis mainekale kokanduskonkursile Eestit esindama ka neli aastat tagasi.
Toona pidi Tallinna restoranis CRU töötanud Derizemlja alla vanduma Artur Kazaritskile, kes töötas kolme Michelini tärniga restoranis Geranium Kopenhaagenis. 2019. aastal pürgis Bocuse d’Or Euroopa vooru Eestist lausa kuus kokka Eestist, kellel tuli viie tunni jooksul valmistada kalaloog angersägast ja liharooga põrsalihast.
Edasi lugemiseks:
Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad
Vaata võimalusi
1 € / kuu9.99 € / kuu
-90%
Osta üks artikkel
Ühe artikli lugemisõigus
3.99
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)