Sel nädalavahetusel tagas Ivan Derizemlja endale edasipääsu Bocuse d'Or Euroopa vooru, mis peetakse järgmise aasta märtsis Trondheimis.

Foto: Bocus d`Or Eesti
Kersti Eero 15. mai 2023 18:31

Gastronoomiakonkursil Bocuse d'Or Europe esindab Eestit peakokk ja Rondeau OÜ omanik Ivan Derizemlja. Ta pürgis mainekale kokanduskonkursile Eestit esindama ka neli aastat tagasi.

Toona pidi Tallinna restoranis CRU töötanud Derizemlja alla vanduma Artur Kazaritskile, kes töötas kolme Michelini tärniga restoranis Geranium Kopenhaagenis. 2019. aastal pürgis Bocuse d’Or Euroopa vooru Eestist lausa kuus kokka Eestist, kellel tuli viie tunni jooksul valmistada kalaloog angersägast ja liharooga põrsalihast.

Edasi lugemiseks:

Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad

Vaata võimalusi
  • ligipääsu kogu Õhtulehe tasulisele sisule
  • vähem reklaami
  • jagada lugemisõigust nelja sõbraga
Näita vähem
1 € / kuu9.99 € / kuu
-90%
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
3.99