Foto: Merilin Siimpoeg
Hummus on Araabia päritolu määre või soolane roog, mis on valmistatud peamiselt keedetud ja purustatud kikerhernestest, tahhiinist ehk seesamiseemnepastast, küüslaugust ja sidrunimahlast. Tulemus on väga toitainerikas ja 100% taimne. Üks esimesi hummuse retsepte on leitud egiptlaste 13. sajandi kokaraamatust.
Praegusajal on hummus miski, mis kogub toidunautlejate seas üha enam populaarsust. Seda võib määrida saiale-leivale või vrapile, kuid võib süüa ka koos köögiviljadega eraldi roana.
Edasi lugemiseks:
Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad
Vaata võimalusi
1 € / kuu9.99 € / kuu
-90%
Osta üks artikkel
Ühe artikli lugemisõigus
3.99
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)