KUI TAHAKS MIDAGI HEAD | Tako-lillkapsavorm
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
500 g lillkapsast
1 tk sibul
3 spl õli
2 spl tomatipastat
2 spl tumedat sojakastet
0.5 tl purustatud must pipar
1 prk maisi (340 g)
1 pk tako maitseainesegu (28 g)
1 dl vett
2 dl hapukoort
2 dl riivitud juustu
LISAKS
keedetud riisi
värsket kurki ja tomatit
tortiljakrõpse
Valmistamine
1. Riivi lillkapsas (õisikud ja vars) jämeda riiviga. Koori sibul ja haki peeneks, sega lillkapsa hulka.
2. Kuumuta pannil õli ja prae lillkapsasegu mõni minut. Lisa tomatipasta, sojakaste ja pipar ning kuumuta veel mõni minut. Nõruta mais ja lisa pannile. Lisa ka tako maitseainesegu ja vesi, sega hoolikalt ja kuumuta paar minutit.
3. Tõsta segu võiga määritud ahjuvormi. Sega riivitud juust hapukoorega, maitsesta natukese soolaga ja tõsta lusikaga kapsasegule. Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 15 minutit.
4. Lisandiks keeda riisi või kinoad ning serveerides lisa tükeldatud värsket kurki ja tortiljakrõpse.
Kommentaarid (0)