RÕÕMUSTA MAITSEMEELI | Haugikotletid aasiapäraselt
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
600 g Haugifilee
1 tk Värskelt pressitud laimi lahl ja riivitud koor
1 tk Sidrunhein
3 tl Punane karripasta
1 tl Sool
2 tk Sibulavars (valge osa ja pealsed)
1 dl Hakitud koriander
Õli praadimiseks
Laimisektorid serveerimiseks
KASTE
2 dl Hapukoor
2 spl Magus tšillikaste
Valmistamine
1. Lõika kala väiksemateks tükkideks ja tõsta köögikombaini anumasse. Lisa riivitud laimikoor ja pressitud mahl. Eemalda sidrunheina puitunud kest ja haki pehme sisu tükikesteks, lisa koos karripasta ja soolaga kalale. Töötle peenemaks, nii, et sisse jäävad ka mõned suuremad kalatükid.
2. Lisa hakitud koriander ja sibulavarred ja töötle veel paari vajutusega.
3. Vormi massist õliste kätega 12 kotletti ja prae kuumal pannil õlis mõlemast küljest kuldseks. Paku koos hapukoorest ja tšillikastmest valmistatud kastme ja laimisektoritega.
Kommentaarid (0)